لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
مدیر انجمن: mellifera
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
توی سایت ehow یه فرمول برای جانشین گرده داده به شرح زیر
شش پیمانه آرد سویا
یه پیمانه مخمر
پنج و نیم پیمانه شربت 2 به 1
حالا سوالم از دوستان اینه که آیا این فرمول را توصیه می کنند
بعدش چند تا سئوال دیگه
1- دانه سویا که تو بازار است بوداده شده است و کمی هم نمک داره
2- مخمر آبجو گیر نمیاد و خمیر مایه فوری رضوی دارن که به شکل دانه ارزن ریز هستش
وقتی اینها را با هم قاطی می کنیم خمیر مایه تو آرد سویا له نمی شه و به همان صورت( دانه های ریز باقی می ماند)
آیا بعد از اینکه اینها رو مخلوط کردیم مثل خمیر نان که باید یه زمانی تو جای گرم بمانه تا خمیر مایه عمل کند و آنرا پف بده آیا در این ترکیب هم به همین صورت هست یا اینکه زنبورها خمیر مایه را به همان صورت خشک و دانه مانند مصرف می کنند؟ لطفا راهنمائی کنید
راستی من این دو مواد را ( البته اشتباه کردم و به نسبت مساوی ترکیب کردم و بعد به آن شربت اضافه کردم و ورز دادم( البته به شکل خمیر یک دست نشد) و گذاشتم تو کندو یه روز که گذشت زنبورها به طرفش نرفتند. مشکل از کجاست؟
شش پیمانه آرد سویا
یه پیمانه مخمر
پنج و نیم پیمانه شربت 2 به 1
حالا سوالم از دوستان اینه که آیا این فرمول را توصیه می کنند
بعدش چند تا سئوال دیگه
1- دانه سویا که تو بازار است بوداده شده است و کمی هم نمک داره
2- مخمر آبجو گیر نمیاد و خمیر مایه فوری رضوی دارن که به شکل دانه ارزن ریز هستش
وقتی اینها را با هم قاطی می کنیم خمیر مایه تو آرد سویا له نمی شه و به همان صورت( دانه های ریز باقی می ماند)
آیا بعد از اینکه اینها رو مخلوط کردیم مثل خمیر نان که باید یه زمانی تو جای گرم بمانه تا خمیر مایه عمل کند و آنرا پف بده آیا در این ترکیب هم به همین صورت هست یا اینکه زنبورها خمیر مایه را به همان صورت خشک و دانه مانند مصرف می کنند؟ لطفا راهنمائی کنید
راستی من این دو مواد را ( البته اشتباه کردم و به نسبت مساوی ترکیب کردم و بعد به آن شربت اضافه کردم و ورز دادم( البته به شکل خمیر یک دست نشد) و گذاشتم تو کندو یه روز که گذشت زنبورها به طرفش نرفتند. مشکل از کجاست؟
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: لطفا راهنمائی کنید
سلام
دوست عزیز شما میتوانید از گرده کیک درست کنید ولی اگه اصرار دارید با روش گفته شده این کار را انجام دهید فقط بگویم که مایه خمیر را اول با آب ولرم خیسانده تا پف کند آنگاه در سایر مواد ریخته تا بصورت منجمد نباشددر ضمن آرد سویا بو داده نشده را استفاده کنید همان سویا خام را آسیاب کنید تا آرد مناسب بدست بیاد
دوست عزیز شما میتوانید از گرده کیک درست کنید ولی اگه اصرار دارید با روش گفته شده این کار را انجام دهید فقط بگویم که مایه خمیر را اول با آب ولرم خیسانده تا پف کند آنگاه در سایر مواد ریخته تا بصورت منجمد نباشددر ضمن آرد سویا بو داده نشده را استفاده کنید همان سویا خام را آسیاب کنید تا آرد مناسب بدست بیاد
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
با سلام و ممنون از راهنمائی شما
میشه لطف کنید بفرمائید که آیا مگه ترکیب این مواد را با هم کیک نمی گویند. یا اینکه حتما باید روی گاز باشه تا ده دقیقه گرما ببینه.
میشه لطف کنید بفرمائید که آیا مگه ترکیب این مواد را با هم کیک نمی گویند. یا اینکه حتما باید روی گاز باشه تا ده دقیقه گرما ببینه.
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
سلام
اگه این مخلوط را ده دقیقه روی گاز بگذاریم بعید میدونم دیگه بشه گفت کیک برای درست کردن نیاز به گرما نمیباشد
اگه این مخلوط را ده دقیقه روی گاز بگذاریم بعید میدونم دیگه بشه گفت کیک برای درست کردن نیاز به گرما نمیباشد
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
این مطلب که باید حرارت ببینه تو همین سایت قرار داره و من از اینجا اقتباس کردم
عین مطلب رو این زیر میزارم
روش تهيه جانشین ها :
تمام مواد آبکی را با هم مخلوط کرده و روی اجاق قرار داده و مواد خشک را نیز با هم مخلوط کرده و تدریجاً به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حرارت 80 درجه سانتیگرد قرارمی دهیم و می گذاریم تا به آرامی سرد شود (حداقل 4 تا 5 ساعت) سپس قرص بندی میکنیم. قرصها معمولاً وزنی حدود 300 تا 400 گرم داشته و برای تغذیه یک هفته کلنی ها کفایت می کند.
فرمول تهیه مکمل گرده :
عین مطلب رو این زیر میزارم
روش تهيه جانشین ها :
تمام مواد آبکی را با هم مخلوط کرده و روی اجاق قرار داده و مواد خشک را نیز با هم مخلوط کرده و تدریجاً به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حرارت 80 درجه سانتیگرد قرارمی دهیم و می گذاریم تا به آرامی سرد شود (حداقل 4 تا 5 ساعت) سپس قرص بندی میکنیم. قرصها معمولاً وزنی حدود 300 تا 400 گرم داشته و برای تغذیه یک هفته کلنی ها کفایت می کند.
فرمول تهیه مکمل گرده :
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: لطفا راهنمائی کنید(جانشین گرده)
راستش من الان یه مقدار آب جوش به مخلوط موادم اضافه و آنها را کمی شل تر کردم. خمیر مایه که بصورت دانه ریز بود بدلیل رطوبت بیشتر حل شد ولی خمیر کیک چسبنده تر شد و من هم آن را لای کاغذ روغنی گذاشته و داخل کندو انتقال دادم . البته یه مقدار کم هم عسل داشتم که بهش اضافه کردم . امیدوارم که آن را بخورند.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 7 مهمان