ساختن یا نساختن خمیر شیرین

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
jas
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 14
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: کاشمر
تشکر شده: 11 دفعه
تماس:

ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط jas »

سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم من امسال برای تغذیه زمستون زنبورام عسلهای کندوهامو نگرفتم به همین دلیل به زنبورام خمیر شیرین ندادم, به عنوان نمونه برای یک کندوی 6 قابه یک قاب پر عسل و 3 قاب نصفه عسل داره و من روی این قابهای نصفه هم برای تغذیشون حساب باز کردم ولی جایی خوندم که از گذاشتن شانهای نیمه پر جهت تغذیه جدا خودداری شود, حالا من چکار کنم لازم نیست به زنبورام خمیر شیرین بدم؟ آیا می تونم به شانهای نیمه پر جهت تغذیه زمستون زنبورام حساب باز کنم؟


نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط jamshid »

سلام دوست عزیز
در منطقه شما احتمالا هوا سرد شده و زنبورها بیشتر حالت خوشه هستند پس خیلی به کندوها دست نزنید اینکه گفتید قاب عسل پر نیست و جای خالی داره نباید در کندو باشه اینگونه نیست هیچ اشکالی نداره مگه میشه همیشه قاب پر از عسل باشه شما برای اطمینان بیشتر از خمیر شیرین هم میتوانید استفاده کنید در یک روز آفتابی بسرعت در کندو را نیمه باز کرده و خمیر را در ظرف غذا جاسازی کنید تا مطمئن شوید کلنی شما دچار کمبود تغذیه زمستانی نداشته باشه.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط saman »

سلام
دوست عزيز حتما از خمير شيرين به عنوان تغذيه تکميلي براي زمستان گذراني زنبورهاتون استفاده کنيد چون ميزان تغذيه اي که تو مثال گفتين نميتونه کفاف زمستان 6 قاب رو داشته باشه. من خودم براي 6 قاب زنبور سه قاب کامل عسل و سه تا نصفه اونم تو کناره ها گذاشتم بنظر من اينکه در مرکز خوشه قاب نصفه توصيه نميشه دليلش اينه که به علت کم بودن عسل رو قاب در سرما کفاف تغذيشونو نميده و جمعيت براي تغذيه رو چند تا قاب تقسيم ميشه واحتمال از بين رفتنشون زياد ميشه.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط ehsanklop »

سلام
تغذیه گذاشته شده کم بوده . واسه 6 قاب من شخصا 8 قاب کامل عسل میزارم . علاوه بر اون تغذیه تحریکی رو از دی ماه ( با خمیر شیرین و خمیر گرده ) انجام میدم . به نظر من بهترین کاری که شما میتونین انجام بدین :
اگه هوا هنوز خوبه و میشه شربت داد از شربت خیلی غلیظ 3 به 1 مثلا استفاده کنین
اگه هوا سرده یه نوبت خمیر شیرین قبل از خوشه بستن کندوها


اگه دو سه تا کندو دارین میتونین قاب عسل بخرین به هر کندو یه قاب بدین . میتونین از عسل های تغذیه ای ارزون تهیه کنین .

اما حتما از حدود بهمن باید خمیر شیرین بدین .
نمایه کاربر
turkmansahra
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 229
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
تشکر کرده: 201 دفعه
تشکر شده: 152 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط turkmansahra »

سلام خدمت دوستان .عسلي كه براي تغذيه زمستان ميذاريم درصد بيشترش از شكره .اگر مقدار اون از نياز كندو در زمستان بيشتر باشه ميمونه براي سال بعد و با عسل طبيعي قاطي ميشه . براي جلوگيري از اين موضوع چه راهي هستش .آيا در بهار قبل از شهدآوري قابها رو ميشه برداشت؟تصویرتصویر
نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط ahmad5 »

با شروع فصل بهار وافزایش جمعیت مصرف کلنی به شدت افزایش پیدا میکنه همه رو مصرف میکنن و حتی نیاز به تغذیه هم پیدا میکنن.
دوری و دوستی
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ساختن یا نساختن خمیر شیرین

پست توسط jamshid »

سلام
دوست عزیز برای اینکه عسل شما با عسل شکری قاطی نشه چند را وجود داره .
ا-قابهایی که احتمال میدهید شکر مخلوط عسل شده با ماژیک علامت بزنید 2-در صورتیکه شما فقط از طبق عسل برداشت میکنید میتوانید عسل را برای مصرف زنبورها در کندو نگهداری کنید 3-در صورت مازاد ماندن عسل شکری میتوانید آنرا به بچه زنبورها جهت تغذیه بدهید4- حتی در صورت مازاد بودن آنرا در پاییز از کندو خارج کرده و در اوایل فصل کاری به سایر کندوها جهت مصرف بدهید
حتما مواظب باشید که عسل شکری قاطی عسل مرغوب نشه تا خدایی ناکرده آدم نا خواسته مدیون مردم شود.
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان