[/CENTER][JUSTIFY]با سلام خدمت دوستان و همكاران عزيز در صنعت پرورش زنبورعسل
بنده حميد جباري از استان همدان اقدام به ايجاد يك ايستگاه پرورش ملكه با تكنيك تلقيح مصنوعي و طبيعي از نژاد كارنيكا (كارنيولاين) و زنبورعسل معمولي و بومي ايران نمودم. ما در اين ايستگاه به پرورش ملكه هايي كه از نژاد بسيار آرام و اصلاح شده كه با بازده بالا هستند اشتغال داريم.
[CENTER] [/CENTER] نژادي كه در اينجا به شما دوستان معرفي مي كنم نژادي است كه آقاي عطائيان قبلا ً به آن اشاره كرده و به معرفي همكاران رسانده است. كارنيكا نژادي است كه مي تواند جايگزين خوب و مناسبي براي زنبورهاي بومي و كم بازده در داخل ايران باشد.
[CENTER] [/CENTER]در اينجا به بعضي از اين خصوصيات مثبت كارنيكا اشاره مي كنم:
1- كارنيكا مقاومت طبيعي كلني در مقابل بيماري هاي مختلف را داراست. 2- آرام بودن كلني و نيش نزدن در حين بازي حتي در شرايطي كه هوا سرد يا كندو در مكاني، سايه قرار گرفته باشد. براي افرادي كه سالهاست با زنبور كار كرده اند، مي توانند بدون نياز داشتن به دستكش و لباس در كمال آرامش با زنبوها كار كنند. 3- انتقال خصوصيات مثبت ژنتيكي به نسل هاي آينده 4- توليد نكردن بره موم 5- توليد محصول بسيار بالا و بچه دهي ضعيف
[LEFT] [CENTER][/CENTER] [/LEFT] ارتقا نژاد در زنبورستان ها:
همكاران،توجه داشته باشند زماني در كار خود مؤفق خواهند شد كه به پرورش چنين زنبورهايي كه خصوصيات مثبت بسيار بالا را داراست اقدام كنند. به اميد روزي كه تمام زنبورستان هاي ايران به چنين قابليت ژنتيكي برسند. [CENTER]
[/CENTER] توليد بالاي عسل:
با در نظر گرفتن شرايط جغرافيايي، اعم از آب و هواي مناسب و شرايط چرا و فراواني گل و گياه در طبيعت مي توان به طور متوسط از هر كندو نژاد كارنيكا، 104 كيلوگرم عسل در سال برداشت كرد كه براي زنبوردار از نظر اقتصادي قابل توجه است! اين اغراق نيست، وقتي مي گوييم يك چنين نژادي در يك سال به اين اندازه توليد دارد كه باعث رضايت كامل زنبوردار است. [CENTER]
[/CENTER] يكدست بودن نژاد كارنيكا:
يك نژاد اصلاح شده ، نژادي است كه تماما ً يكدست بوده و در اجتماع كلني هيچ نوع تضاد فنوتيپي وجود ندارد و يك رنگ هستند. كارنيكا به رنگ خاكستري و مشكي يكدست است.
خدمات:
توليد ملكه هاي ما از اوايل اسفند آغاز، و بعد از تولد اولين لاروها در فروردين به همكاران تحويل داده مي شود. دوستان، در سال آينده مي توانيد با هماهنگي قبلي از ايستگاه شماره ي 2 واقع در همدان ديدن كنيد. براي اطلاعات بيشتر مي توانيد در همين سايت به شماره ي كاربري 987654321 پيغام بگذاريد.
كارنيكا، لاين مادري تلقيح مصنوعي شده 3500000 ريال داخل قفسك ملكه ي كارنيكاي تلقيح شده 1800000 ريال داخل قفسك كارنيكا، تلقيح طبيعي در شرايط خاص 600000 ريال داخل قفسك[/CENTER]
كساني كه خواستار تحويل ملكه در فروردين ماه هستند، بايد حداقل 50 روز قبل با ما تماس بگيرند و مبلغ پيش پرداخت را به حساب بانك ملت به شماره ي 3408731794 شعبه ي سنگ شير25783 و شماره كارت 6104337941639732 به نام حميد جباري واريز نمايند.[/JUSTIFY]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]
کلیه مسئولیت های اگهی ها با آگهی دهنده می باشد و این سایت هیچ گونه مسئولیتی در مورد اگهی های کاربران ندارد.[/CENTER][CENTER]تاریخ ثبت آگهی:1390/8/25
تاريخ تمديد:1392/02/25[/CENTER]
سلام
لاین مادری همانگونه که مستحضرید نژاد خالص میباشد یعنی ملکه در منطقه قرنطینه یا تلقیح مصنوعی شده برای شهرستانها از چالوس با اتوبوس میفرستیم اگه به مقصد شهر مورد نظر اتوبوس نباشه به شهرهای مجاور میفرستیم.
mellifera نوشته شده:با سلام اگه دقت كرده باشيد ملكه كارنيكا باكره گرونتره چون ملكه كارنيكا بعدي كه 35 تومن نوشته شده طبيعي جفتگيري كرده و تلقيح نشده با اسپرمهاي نژاد خالص شده
ملكه ي كارنيكاي باكره 600000 ريال داخل قفسك كارنيكا، تلقيح طبيعي در شرايط خاص 350000 ريال داخل قفسك
متشکر از جوابتون چند سئوال .. شرایط خاص یعنی چه؟ منظور اینه که همه زنبورهای اون کلنی هم نژادن یعنی کارنیکا هستن؟ .. اگر ملکه باکره رو ما بخوایم بگیریم وجفت بره که بازم همون حالت نا خالصی پیش میاد پس باید تلغیح مصنوعی بشن تا خالص بودن نژادشون تضمین بشه پس فروش ملکه باکره به چه منظوره؟ ممنون
mellifera نوشته شده:با سلام اگه دقت كرده باشيد ملكه كارنيكا باكره گرونتره چون ملكه كارنيكا بعدي كه 35 تومن نوشته شده طبيعي جفتگيري كرده و تلقيح نشده با اسپرمهاي نژاد خالص شده
ملكه ي كارنيكاي باكره 600000 ريال داخل قفسك كارنيكا، تلقيح طبيعي در شرايط خاص 350000 ريال داخل قفسك
متشکر از جوابتون چند سئوال .. شرایط خاص یعنی چه؟ منظور اینه که همه زنبورهای اون کلنی هم نژادن یعنی کارنیکا هستن؟ .. اگر ملکه باکره رو ما بخوایم بگیریم وجفت بره که بازم همون حالت نا خالصی پیش میاد پس باید تلغیح مصنوعی بشن تا خالص بودن نژادشون تضمین بشه پس فروش ملکه باکره به چه منظوره؟ ممنون
با سلام شرايط خاص يعني در قرنطينه تلقيح طبيعي انجام ميشه(با زنبوران نژاد كارنيكا جفتگيري انجام ميشه و درصد خلوصيت بيشتره)).فاصله رعايت شده براي تلقيح.
باكره هم واسه اينه كه اگه زنبورداري خواست ميتونه ملكه روبخره وبده با نژادي كه مد نظرشه تلقيح كنن.
[HIGHLIGHT=#ffffff]sahelshahr سلام به نظر من قیمت ها اشتباه شده اکثرا ملکه های باکره خیلی ارزونتر هستن وملکه بارور یا جفت خورده گرانتر بدلیل اینکه درزمان جفتگیری خطرات زیادی وجود دارد همچنین جفتگیری ملکه با یک نژاد خاص فقط زمانی مورد قبول است که در محیطی بسته ویا با استفاده از تلقیح مصنوعی صورت گیرد.با تشکرمتخصص پرورش زنبور عسل[/HIGHLIGHT]
سلامی دوباره خدمت احسان جان (دوست عزیز)
من سعید هستم اهل بیرجند که چند وقت پیش حدوداً 10 سال پیش کندو داشتم در طبس گلشن که گل بهار نارنج فراوانی دارد مستقر بودند و حدود 6 سال است که به علت جابجایی کندوهام رو فروختم الا که خدمت سربازیم تمام شده می خوام دوباره شروع کنم و از این دنیای کامپیوتر و نرم افزار که آدم رو فرسوده و خسته میکنه دل بکنم و دوباره این شغل زیبا و خستگی ناپذیر رو شروع کنم.
من قصد دارم دستگاه تلقیح مصنوعی رو خریداری کنم و به نظر شما در ایران کندویی با 50 قاب زنبور وجود داره ؟ شما الان کجا مستقر هستید و چند تا کندو دارین؟و روی چند شاتن هستن؟
شاد باشید وسرفراز
[COLOR=#00B050]((حضرت محمد (ص))[/COLOR]
[B]خود را از سه خصلت، باز داريد: حسادت، حرص و غرور.[/B]
ronin نوشته شده:سلامی دوباره خدمت احسان جان (دوست عزیز)
من سعید هستم اهل بیرجند که چند وقت پیش حدوداً 10 سال پیش کندو داشتم در طبس گلشن که گل بهار نارنج فراوانی دارد مستقر بودند و حدود 6 سال است که به علت جابجایی کندوهام رو فروختم الا که خدمت سربازیم تمام شده می خوام دوباره شروع کنم و از این دنیای کامپیوتر و نرم افزار که آدم رو فرسوده و خسته میکنه دل بکنم و دوباره این شغل زیبا و خستگی ناپذیر رو شروع کنم.
من قصد دارم دستگاه تلقیح مصنوعی رو خریداری کنم و به نظر شما در ایران کندویی با 50 قاب زنبور وجود داره ؟ شما الان کجا مستقر هستید و چند تا کندو دارین؟و روی چند شاتن هستن؟
شاد باشید وسرفراز
سلام
تلقیح مصنوعی کار سخت و پر دقتی هست . اگه میخواید دستگاه رو بخرین باید کلاس برین و اموزش ببینین تا ازش استفاده کنین . در این مورد با خود اقای جباری مشورت کنین . بهتر راهنماییتون میکنن
جمعیت کندو : من که همه زنبورستانهای کشور رو ندیدم که بگم همچین کندویی هست یا نه . ولی کندوهایی با جمعیتهای 30 و 40 قاب الان تو زنبورستانها زیاد هست . اونم نژاد زنبورهای ایرانی که اصلاح نشده هستن .
زنبورهای خودم چون تو بهار بچه میگیرم کمتر جمعیت دارن . حدود 15 تا 20 قاب اکثر کندوها هستن .
راستی تو پست قبلی منظورم این بود که شما بهترین نژاد رو هم که داشته باشین اگه جمعیت کم باشه نباید انتظار عسل بالایی داشته باشین .
سلام
نه دوست من اونقدرها هم قوی نیستن . الان زنبورستانهایی هستن که اصلا زیر 20 قاب کندو ندارن .
منطقه ما استان خوزستان - دزفول . من هم از زیارت شما خوشحال میشم .
ronin نوشته شده:من اونجا امدم گل بهار نارنج زیاد داره تو زمستان هوا اونجا چطور هست ایا برای کوچ دادن به اون منطقه مناسب است؟
سلام اقا سعید
فکر کنم ادامه بحث رو به صورت پیغام خصوصی دنبال کنیم بهتره . چون ربطی به موضوع نداره اینو عرض کردم . چون این پست مربوط به ایستگاه تلقیح مصنوعی هست .جواب رو براتون پیغام خصوصی میکنم .
ronin نوشته شده:با سلام خدمت شما دوست عزیز
ایا این مطلب که نوشتن از هر کندو به طور میانگین 104 کیلو میشود برداش کرد صحت دارد یا فقط تبلیغات است >؟
شاد باشید و سرفراز
سلام
بستگی به جمعیت کندوتون داره . مثلا از یه کندوی 10 قاب که نمیشه . واسه 100 کیلو باید حداقل 50 قاب جمعیت داشته باشین . من چند تا ملکه از ایشون گرفتم و دارم تست میکنم . ایشالا بعد برداشت عسل میگم خدمت دوستان که نتیجه چی بوده .
سلام احسان جان خسته نباشی
خریدتون از کدوم نوع ملکه هاشون بوده ؟
سلام لطفا آدرس و تلفن مراکز تولید وتلقیح ملکه زنبور عسل را برای من ارسال کنید
اگر امکان دارد آن هایی را که از لحاظ کیفیت و نژاد ملکه در سطح بالاتری قرار دارند را مشخص فرمائید
با تشکر
taha نوشته شده:سلام لطفا آدرس و تلفن مراکز تولید وتلقیح ملکه زنبور عسل را برای من ارسال کنید
اگر امکان دارد آن هایی را که از لحاظ کیفیت و نژاد ملکه در سطح بالاتری قرار دارند را مشخص فرمائید
با تشکر
ronin نوشته شده:با سلام خدمت شما دوست عزیز
ایا این مطلب که نوشتن از هر کندو به طور میانگین 104 کیلو میشود برداش کرد صحت دارد یا فقط تبلیغات است >؟
شاد باشید و سرفراز
سلام
بستگی به جمعیت کندوتون داره . مثلا از یه کندوی 10 قاب که نمیشه . واسه 100 کیلو باید حداقل 50 قاب جمعیت داشته باشین . من چند تا ملکه از ایشون گرفتم و دارم تست میکنم . ایشالا بعد برداشت عسل میگم خدمت دوستان که نتیجه چی بوده .
آقااحسان وضعیت برداشت عسل و رشد جمعیت کارنیکا که تست کردین چطور بود؟باتشکر
آقا احسان عزیز، من از این نوع ملکه ها تاکنون استفاده نکرده ام. در صورت امکان توی سایت توضیح بدین یا تجربه تون را بنویسین....
چنانچه موافق نبودین برای من هم در این خصوص تجربه تون را پیغام خصوصی کنین.
سپاس
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا کسی از این ملکه ها خریداری کرده و راضی بوده لطفا راهنمایی کنید من کندویی دارم که رنگ ملکه اش سیاه و زنبوراش خاکستری است تولید عسل خوبی داره و معمولا یک یا 2 تا بر تو دوسال اخیر داده و هر سال 15 تا20 قاب میشه خیلی هم آرومه جالبه که ملکش را یکی از دوستان برام پیون زده