ترش شدن عسل
مدیر انجمن: mellifera
- ebraahimiyan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 251
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان
- تشکر کرده: 92 دفعه
- تشکر شده: 145 دفعه
- تماس:
ترش شدن عسل
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 476
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی
- تشکر کرده: 306 دفعه
- تشکر شده: 559 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
سلامebraahimiyan نوشته شده:با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
چقدر شو نمیدونم زمان میبره تا ترش بشه ولی فک کنم عسل بیشتر از 18 درصد نباید رطوبت داشته باشه و اکثرا عسلهای نارس که زود برداشت شده ترش میشه به دلیل رطوبت بالا و اگر کمتر از نصف قاب پولک نزده باشه( با موم روشو نبسته باشه) این اتفاق ممکنه بیفته و همچنین در زمان برداشت حتما باید از یه توری جهت جلوگیری از ورد نا خالصیها به عسل استفاده کرد
آخرین ويرايش توسط 1 on hony, ويرايش شده در 0.
- mahdighas
- کاربر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 3
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۲, ۱۲:۲۱ ب.ظ
- محل اقامت: قم
- تشکر کرده: 2 دفعه
- تشکر شده: 4 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
سلام
من یه بار یکم عسل قاطی یه بطری آب کردم ، گذاشتم یخچال خنک بشه بعدش اومدم دیدم بوی بسیار کشنده ای میده.
من یه بار یکم عسل قاطی یه بطری آب کردم ، گذاشتم یخچال خنک بشه بعدش اومدم دیدم بوی بسیار کشنده ای میده.
آخرین ويرايش توسط 1 on mahdighas, ويرايش شده در 0.
- ebraahimiyan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 251
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان
- تشکر کرده: 92 دفعه
- تشکر شده: 145 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
من در اثر بی احتیاطی حدود 3 4 درصد آب با یکی از ظرفهای عسلم قاطی شده و کمی رقیق تر از عسلهای مشابه شده اما همچنان غلیظ تر از عسلی هست که بهار گرفتم
میخوام بدونم چقدر احتمال داره تا ترش بشه یا مشکل دیگه ای براش پیش بیاد ؟
میخوام بدونم چقدر احتمال داره تا ترش بشه یا مشکل دیگه ای براش پیش بیاد ؟
- apis
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 177
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱, ۳:۴۱ ب.ظ
- محل اقامت: ساري
- تشکر کرده: 79 دفعه
- تشکر شده: 224 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
استادم نکته ای رو گفت که لازم دیدم اینجا بیان کنم :
ایشون سوال کرد فرق بین رطوبت و آب در چیه ؟
در ادامه خودشون جواب دادند که رطوبت همان آب هست + گرما
***
هدفم از گفتن این مطلب این بود که این موضوع درست هست که عسل به شدت جاذب الرطوبه هست اما دلیل نمیشه آب رو هم خیلی زود جذب کنه
اتفاقا یکی از نکاتی رو که باید دقت کنید اینه که عسل طبیعی مدت نسبتا زیادی طول میکشه تا در آب حل بشه
و در ادامه اینکه معمولا اون قسمتی از عسل که در آب حل شده زود تر ترش میشه که همیشه سطح رویی عسل هست به این دلیل که چگالی عسل بیشتر از آب هست
در نتیجه شما دوست عزیز می تونستی بلافاصله عسل خودت رو از آب جدا کنی بدون اینکه ترش شدنی که مد نظرت هست اتفاق بیفته
ولی اگه اون 3 یا 4 درصد آب در تمام عسل حل شده باشه برخلاف چیزی که فکر می کنی ( غلظت عسل ) احتمال ترش شدن بالاست و باید ترجیحا زود مصرف بشه
ایشون سوال کرد فرق بین رطوبت و آب در چیه ؟
در ادامه خودشون جواب دادند که رطوبت همان آب هست + گرما
***
هدفم از گفتن این مطلب این بود که این موضوع درست هست که عسل به شدت جاذب الرطوبه هست اما دلیل نمیشه آب رو هم خیلی زود جذب کنه
اتفاقا یکی از نکاتی رو که باید دقت کنید اینه که عسل طبیعی مدت نسبتا زیادی طول میکشه تا در آب حل بشه
و در ادامه اینکه معمولا اون قسمتی از عسل که در آب حل شده زود تر ترش میشه که همیشه سطح رویی عسل هست به این دلیل که چگالی عسل بیشتر از آب هست
در نتیجه شما دوست عزیز می تونستی بلافاصله عسل خودت رو از آب جدا کنی بدون اینکه ترش شدنی که مد نظرت هست اتفاق بیفته
ولی اگه اون 3 یا 4 درصد آب در تمام عسل حل شده باشه برخلاف چیزی که فکر می کنی ( غلظت عسل ) احتمال ترش شدن بالاست و باید ترجیحا زود مصرف بشه
زندگی شهد گل است که زنبور زمان می خوردش
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
آنچه می ماند عسل خاطره هاست
- ebraahimiyan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 251
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان
- تشکر کرده: 92 دفعه
- تشکر شده: 145 دفعه
- تماس:
- saray
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 17
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
- محل اقامت: خوي
- تشکر شده: 4 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
با سلام ادرس زير رو مطالعه كنين كاملا راهنماييتون ميكنه:
http://www.google.com/search?q=%D8%B8%D ... llifera.ir
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.
- saray
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 17
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
- محل اقامت: خوي
- تشکر شده: 4 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
fara نوشته شده:saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟
عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.
دوباره سلام/
10 روز تو همون شرایط بمونن خراب میشن؟
- parsa125
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 24
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ق.ظ
- تشکر کرده: 23 دفعه
- تشکر شده: 6 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
- ahmad5
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 211
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
- تشکر کرده: 6 دفعه
- تشکر شده: 255 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
طرفای صبح میتونی برداشت کنی.parsa125 نوشته شده:سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
دوری و دوستی
- sali
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 17
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۳۱ ق.ظ
- محل اقامت: گرگان
- تشکر کرده: 11 دفعه
- تشکر شده: 6 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
[B][I]sali[/I][/B]
- sali
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 17
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۳۱ ق.ظ
- محل اقامت: گرگان
- تشکر کرده: 11 دفعه
- تشکر شده: 6 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^
[B][I]sali[/I][/B]
Re: ترش شدن عسل
باسلام به محضردوستان عزبز ومحترم واحترام به نظرات درمورد برداشت عسل میتوان گفت که هرموقع بیش از 80درصد از حجره های مومی توسط زنبوران عسل پولک زده شده باشد آن قاب حاوی عسل رسیده وتغلیظ شده می باشد که می توان آن را ازکندو خارج کرده وجهت استحصال به دستگاه اکستراکتور وارد کرد وبعداز خروج عسل از حجره های مومی وجداکردن ذرات ریز حاوی موم وشفیره آن را در ظروف شیشه ای برای جلوگیری از خراب شدن نگهداری کرد زیرا عسل دارای خاصیت اسیدی بوده وظروف فلزی را میخورد ونگهداری عسل در ظروف پلاستیکی نیز باعث تغییر در طعم ومزه وایجاد بوی نامطبوع در عسل میگردد .
هنگامی که تمام حجره های مومی یک قاب حاوی عسل باشد وزنبورها بر روی آن پولک نزده باشند چنین عسلی عسل نارس بوده واگر نگهداری شود در طی مدت زمان کوتاهی تخمیر شده وترش میگردد گاهی اوقات در کندو پولک گذاری حجره های حاوی عسل دیر انجام میگیرد ودلیل آن میتواند وجود رطوبت زیادتر ازحدمعمول در کندو باشد هرگاه در طی شرایطی آب وارد عسل گردد دیگر نمیتوان آن عسل را برای چند روز نگهداری نمودزیرا سریعا تخمیر می گردد چنین عسلی را باید به کندو تغذیه گردد تا پولک گذاری سایر قابها سریعتر صورت گرفته و عسل رسیده برداشت گردد گرم کردن عسل تاحدودی از متبلور شدن ورس کردن عسل جلوگیری میکند ولی باعث کاهش اثرات ویتامینها ومواد مغذی موجود درآن می گردد.
هنگامی که تمام حجره های مومی یک قاب حاوی عسل باشد وزنبورها بر روی آن پولک نزده باشند چنین عسلی عسل نارس بوده واگر نگهداری شود در طی مدت زمان کوتاهی تخمیر شده وترش میگردد گاهی اوقات در کندو پولک گذاری حجره های حاوی عسل دیر انجام میگیرد ودلیل آن میتواند وجود رطوبت زیادتر ازحدمعمول در کندو باشد هرگاه در طی شرایطی آب وارد عسل گردد دیگر نمیتوان آن عسل را برای چند روز نگهداری نمودزیرا سریعا تخمیر می گردد چنین عسلی را باید به کندو تغذیه گردد تا پولک گذاری سایر قابها سریعتر صورت گرفته و عسل رسیده برداشت گردد گرم کردن عسل تاحدودی از متبلور شدن ورس کردن عسل جلوگیری میکند ولی باعث کاهش اثرات ویتامینها ومواد مغذی موجود درآن می گردد.
- aliborhani
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 37
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: اصفهان
- تشکر شده: 15 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
من 15 ساله با زنبور کار میکنم ..متوجه عرایض شما نمیشم شما میفرمایید گلهای ینجه را جمع میکنید و عسل انها را میگیرید شاید منظورتان اینکه عرق انرا میگیرد .. .. .. ان موقع که ان عسل نیست....عسل رقیق هم میشه همان عسل نارس... عسل اگر نارس برداشت بشه حتی اگه 100 در 100 هم خالص باشه ترش میشه...
دادش لطفا ما رو سر کار نگذار.....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- reza63
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 686
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ ق.ظ
- محل اقامت: مشهد مقدس
- تشکر کرده: 554 دفعه
- تشکر شده: 146 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
ایرانی
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- aliborhani
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 37
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۵۷ ب.ظ
- محل اقامت: اصفهان
- تشکر شده: 15 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
aliborhani نوشته شده:. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .
...................................
داداش دو دقیقه از ان وقت گرانبهات رو دا اختیار کاربران بگذار و در یک کلام بفرما چطور گلهای یونجه را جمع میکنی و چطور از انها عسل میگیری.. لطفا پاسخ مناسب بدید ....لطفا همکاری کنید
در غیر صورت داستان پیر مرد عسل فروش پمپ بنزین شهرضا را میگذارم تو سایت...
آخرین ويرايش توسط 2 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- yones1986
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 234
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تشکر شده: 44 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟Kismar نوشته شده:reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
- padideh
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 59
- تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 96 دفعه
- تشکر شده: 28 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
nargmosa نوشته شده:آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم
من هم منتظرم ببینم چطور گلهای ینجه رو جمه میکنه و ازش عسل هم میگره و کنجکاو شدم دادستان پمپ بنزین شهرضا رو بدونم....
آخرین ويرايش توسط 1 on padideh, ويرايش شده در 0.
- padideh
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 59
- تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
- تشکر کرده: 96 دفعه
- تشکر شده: 28 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
yones1986 نوشته شده:عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟Kismar نوشته شده:reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟
عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
آخرین ويرايش توسط 1 on padideh, ويرايش شده در 0.
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- sadeghdr65m
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 61
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳, ۳:۱۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان مازندران . شهرستان سوادکوه
- تشکر شده: 26 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
Kismar نوشته شده:aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.
با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: ترش شدن عسل
sadeghdr65m نوشته شده:Kismar نوشته شده:aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون
اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.
با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.
ما هم همین رو از ایشان پرسیدیم ...مگه میشه به زنبور اصلا خوراک ندی و ان یه مقدار شهدی که جمع کرده رو برداشت کنی مگه یه هکتار ینجه چقدر شهد داره که ایشان چندین حلبش رو هم برای خوراکش خودش نگه میداره و برای فروش هم داره...ضمنا ینجه اگه اب کافی ببینه در یه منطقه ای مثل اصفهان در سال 5 چین قابل برداشته و 25 روز طول میکشه بگل بشینه و بمحض اینکه بگل نشست برای اینکه برگهاش نریزه و کیفیتش رو از دست نده سریع ان رو درو میکنن.....صحبتهای ایشان بیشتر به سر کار گذاشتن ادم میمانه تا توضیح روش کارشان
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان