راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
مدیر انجمن: mellifera
- mohammad123
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 458
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر کرده: 552 دفعه
- تشکر شده: 321 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
با سلام ایا برای تهیه ارد سویا میتوان کنجاله سویا مخصوص دام وطیور موجود در بازار را پودر کرد ودر تهیه خمیر از ان استفاده کرد ؟
-
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 95
- تاریخ عضویت: شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ ق.ظ
- تشکر کرده: 15 دفعه
- تشکر شده: 71 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
بله می توانید استفاده نمایید فقط باید خوب پودر بکنید تا زنبور قادر به خوردن و هضم اون باشهmohammad123 نوشته شده:با سلام ایا برای تهیه ارد سویا میتوان کنجاله سویا مخصوص دام وطیور موجود در بازار را پودر کرد ودر تهیه خمیر از ان استفاده کرد ؟
- mohammad0571
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 310
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 49 دفعه
- تشکر شده: 155 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
mohammad0571 نوشته شده:دوستان من خمير شيرين درست كردم ولي اصلا سفت نشد مشكل كجاست
بلاخره تونستم خمیر شیرین درست کنم اونو گذاشتم تو ظرف بعد گذاشتم روی قاب ها.سوالم اینه که این خمیر پس از مصرف چی میشه ایا تبدیل به عسلش میکنن؟
- mahdi1
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 243
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
- تشکر کرده: 107 دفعه
- تشکر شده: 86 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
jamshid نوشته شده:با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی
خمیر شیرین به دو صورت درست میشود
1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .
روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در آب سرد کذاشته و هم میزنیم این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.
با سلام
در روش دوم اگر کیک جوش بیاد مشکلی برای زنبور ایجاد نمی شود مثل بلور شدن دانه شکر.اگر هنگام سرد شدن ویتامین و انتی بیوتیک اضافه کنیم مشکلی ایجاد نمی شود.ویتامین و آنتی بیوتیک اگر درمدت تولانی(10روز)بماند در کندو مشکلی ایجاد نمی شود.استفاده هم زمان دو ماده چطور؟
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
سلام
در روش جوش آوردن خمیر بصورت بلوری نمیشه و مشکلی نداره روش راحتتری هست البته بجای یک کیلو عسل میتوانید 800 گرم عسل بریزید در خصوص ریختن دارو باید عرض کنم این کار را نکنید چون داروها با دمای بالای خمیر فاسد میشود
در روش جوش آوردن خمیر بصورت بلوری نمیشه و مشکلی نداره روش راحتتری هست البته بجای یک کیلو عسل میتوانید 800 گرم عسل بریزید در خصوص ریختن دارو باید عرض کنم این کار را نکنید چون داروها با دمای بالای خمیر فاسد میشود
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 484
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ ق.ظ
- محل اقامت: قائمشهر
- تشکر کرده: 259 دفعه
- تشکر شده: 692 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
من امسال خمیری که درست کردم این طور بود:
واحد ها برای 10 کندو میباشد:
سویای معمولی پودر شده : 100 گرم
عسل: 300 گرم
پودر شکر : 2کیلو
1 قاشق مولتی ویتامین معمولی
2 قاشق مولتی ویتامین کامل بچه
خدارو شکر خوب جواب داد
واحد ها برای 10 کندو میباشد:
سویای معمولی پودر شده : 100 گرم
عسل: 300 گرم
پودر شکر : 2کیلو
1 قاشق مولتی ویتامین معمولی
2 قاشق مولتی ویتامین کامل بچه
خدارو شکر خوب جواب داد
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
- degar
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 199
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲, ۴:۳۲ ب.ظ
- محل اقامت: زنجان،هیدج
- تشکر کرده: 188 دفعه
- تشکر شده: 100 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
سلام،
منظورتون ازسویای معمولی لوبیای سویاهست یا سویایی که داخل غذاهم استفادش میکنیم؟
واسه کیک گرده لوبیای سویایی که هست بوداده است و خامش رو پیدانمیکنم حالا موندم که آیاسویا معمولی استفاده کنم جواب میده یانه؟
میخواستم لوبیا سفیداستفاده کنم یکی بهم گفت که عدس پروتئینش خیلی ازلوبیابیش تره ونزدیک به سویاست حالا به نظرشما کدوم بهتره؟
ازهمه کسانی که راهنمایی مکنن تشکرمیکنم
منظورتون ازسویای معمولی لوبیای سویاهست یا سویایی که داخل غذاهم استفادش میکنیم؟
واسه کیک گرده لوبیای سویایی که هست بوداده است و خامش رو پیدانمیکنم حالا موندم که آیاسویا معمولی استفاده کنم جواب میده یانه؟
میخواستم لوبیا سفیداستفاده کنم یکی بهم گفت که عدس پروتئینش خیلی ازلوبیابیش تره ونزدیک به سویاست حالا به نظرشما کدوم بهتره؟
ازهمه کسانی که راهنمایی مکنن تشکرمیکنم
- degar
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 199
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲, ۴:۳۲ ب.ظ
- محل اقامت: زنجان،هیدج
- تشکر کرده: 188 دفعه
- تشکر شده: 100 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
yasmangola_love نوشته شده:من امسال خمیری که درست کردم این طور بود:
واحد ها برای 10 کندو میباشد:
سویای معمولی پودر شده : 100 گرم
عسل: 300 گرم
پودر شکر : 2کیلو
1 قاشق مولتی ویتامین معمولی
2 قاشق مولتی ویتامین کامل بچه
خدارو شکر خوب جواب داد
سلام،
منظورتون ازسویای معمولی لوبیای سویاهست یا سویایی که داخل غذاهم استفادش میکنیم؟
واسه کیک گرده لوبیای سویایی که هست بوداده است و خامش رو پیدانمیکنم حالا موندم که آیاسویا معمولی استفاده کنم جواب میده یانه؟
میخواستم لوبیا سفیداستفاده کنم یکی بهم گفت که عدس پروتئینش خیلی ازلوبیابیش تره ونزدیک به سویاست حالا به نظرشما کدوم بهتره؟
ازهمه کسانی که راهنمایی مکنن تشکرمیکنم
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
این چیزهایی که شما میخواهید بخورد زیبور بدید مثل حبوبات و سویاهای موجود در بازار...زنبور میجود و میریزد بیرون....سویا ان هم زمانی که خام هستش و مثل لوبیاست رو اسیاب می کنن سپس تف میدن و پس از سرند کردن به نسبت 1 به 20 با شکر مخلوط میشود.... بهتر از همه اینها یک کیلو گرده گل اسیاب شده رو با 10 کیلو پودر شکر مخلوط کرده بمیزان لازم بهش ویتامین مخصوص دام و عسل اضافه میکنیم خوب ورزش میدیم تا بشه مثل خمیر نانوائی بعد در بسته های 500 گرمی داخل سلفن بسته بندی و در اختیار کلنیها قرار می دهیم.....
آخرین ويرايش توسط 1 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- f_tabei
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 28
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۰, ۹:۴۰ ب.ظ
- محل اقامت: نیشابور
- تشکر کرده: 19 دفعه
- تشکر شده: 33 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
با سلام
توضیحی را میخواهم اینجا بدهم که بین خمیر شیرین و کیک گرده تفاوت هایی وجود دارد
کیک گرده حاوی مواد پروتینی (پودر سویا یا گرده طبیعی یا شیر خشک کم چربی یا .....) برای تغذیه لاروها میباشد وجایگزین و یا مکمل گرده در طبیعت است
ولی خمیر شیرین تنها حاوی عسل وشکر به نسبت 4 و 1 است و جایگزین و یا مکملی برای شهدی که در طبیعت وجود دارد است
مواقعی که احتیاج به شهد بیشتری است و نمیتوانیم روزانه به کندو سر بزنیم و یا بعلت سرما نمیشود روزانه درب کندو را باز کرد و ...... میتوان از خمیر شیرین استفاده کرد
مواقعی که احتیاج به گرده بیشتری است مثل اوایل استارت تخم ریزی ملکه که هنوز در طبیعت گرده به اندازه کافی نیست ویا پاییز جهت تحریک تخم ریزی بیشتر ملکه و یا ... میتوان از کیک گرده استفاده کرد .
توضیحی را میخواهم اینجا بدهم که بین خمیر شیرین و کیک گرده تفاوت هایی وجود دارد
کیک گرده حاوی مواد پروتینی (پودر سویا یا گرده طبیعی یا شیر خشک کم چربی یا .....) برای تغذیه لاروها میباشد وجایگزین و یا مکمل گرده در طبیعت است
ولی خمیر شیرین تنها حاوی عسل وشکر به نسبت 4 و 1 است و جایگزین و یا مکملی برای شهدی که در طبیعت وجود دارد است
مواقعی که احتیاج به شهد بیشتری است و نمیتوانیم روزانه به کندو سر بزنیم و یا بعلت سرما نمیشود روزانه درب کندو را باز کرد و ...... میتوان از خمیر شیرین استفاده کرد
مواقعی که احتیاج به گرده بیشتری است مثل اوایل استارت تخم ریزی ملکه که هنوز در طبیعت گرده به اندازه کافی نیست ویا پاییز جهت تحریک تخم ریزی بیشتر ملکه و یا ... میتوان از کیک گرده استفاده کرد .
- degar
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 199
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲, ۴:۳۲ ب.ظ
- محل اقامت: زنجان،هیدج
- تشکر کرده: 188 دفعه
- تشکر شده: 100 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید.
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید.
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
سلام دوست عزیز
لوبیا سویا باید خام باشه بو داده مناسب نمیباشه سویا در بسیاری از مناطق کشور کشت میشود در مازندران فراوان میباشد البته الان تقریبا همه را تحویل مراکز خرید دادند شما میتوانید از مراکزی که بذر گیاه و سبزیجات میفروشند تهیه کنید و در باغ خودتان بکارید
لوبیا سویا باید خام باشه بو داده مناسب نمیباشه سویا در بسیاری از مناطق کشور کشت میشود در مازندران فراوان میباشد البته الان تقریبا همه را تحویل مراکز خرید دادند شما میتوانید از مراکزی که بذر گیاه و سبزیجات میفروشند تهیه کنید و در باغ خودتان بکارید
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- mohammad0571
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 310
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 49 دفعه
- تشکر شده: 155 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
Kismar نوشته شده:شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید.
با سلام منظور از پودر شکر شکر آسیاب شدس؟
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
mohammad0571 نوشته شده:Kismar نوشته شده:شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید.
با سلام منظور از پودر شکر شکر آسیاب شدس؟
آره منظور از شکر آسیاب شده است.
- aliakbar
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 33
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ ب.ظ
- محل اقامت: نوشهر
- تشکر کرده: 41 دفعه
- تشکر شده: 32 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
با سلام
چرا در تهيه خمير شيرين از عسل استفاده ميكنيم؟ و اينكه عسل استفاده شده بهتره كه طبيعي باشه؟ اگه استفاده از عسل بخاطر خواصشه پس چرا بجوشونيمش؟ عسل در دماي بالاي 60 درجه ظاهرا ويتاميناشو از دست ميده و همچنين يك ماده سمي از خودش توليد ميكنه كه براي انسان مفيد نيست (براي زنبور نميدونم)
در ضمن استفاده از عسل يك كندوي بيمار در تهيه خمير اشكال داره ؟
با تشكر
چرا در تهيه خمير شيرين از عسل استفاده ميكنيم؟ و اينكه عسل استفاده شده بهتره كه طبيعي باشه؟ اگه استفاده از عسل بخاطر خواصشه پس چرا بجوشونيمش؟ عسل در دماي بالاي 60 درجه ظاهرا ويتاميناشو از دست ميده و همچنين يك ماده سمي از خودش توليد ميكنه كه براي انسان مفيد نيست (براي زنبور نميدونم)
در ضمن استفاده از عسل يك كندوي بيمار در تهيه خمير اشكال داره ؟
با تشكر
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
aliakbar نوشته شده:با سلام
چرا در تهيه خمير شيرين از عسل استفاده ميكنيم؟ و اينكه عسل استفاده شده بهتره كه طبيعي باشه؟ اگه استفاده از عسل بخاطر خواصشه پس چرا بجوشونيمش؟ عسل در دماي بالاي 60 درجه ظاهرا ويتاميناشو از دست ميده و همچنين يك ماده سمي از خودش توليد ميكنه كه براي انسان مفيد نيست (براي زنبور نميدونم)
در ضمن استفاده از عسل يك كندوي بيمار در تهيه خمير اشكال داره ؟
با تشكر
به خاطر طعم و رغبت بيشتر زنبور به عسل .طبيعي بهتره اما به صرفه نيست.جوشوندن و حرارت دادن باعث بهتر حل شدن مواد با هم ميشه.درسته اما حرارت رو بايد طوري بديم كه زياد به خاصيت مواد صدمه نرسه.بله اشكال داره باعث اشاعه و گسترش بيماري در بين كندوها ميشه.
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
jamshid نوشته شده:سلام آقای جهانی
من امروز دهم دی ماه چند عکس از خمیر شیرین خالص و خمیر شیرین با مخلوط گرده گرفتم و فرستادم کندویی که مشاهده میکنید همین امروز براش خمیر جدید گذاشتم و پنج دقیقه بعد عکس گرفتم اما عکسی که بصورت قالب خمیر شیرین هست را هم فرستادم تا شاید دوستان از این نوع خمیر بتوانندتولید و استفاده کنند در ضمن این نوع خمیر پخته شده میباشد مخوصا با گرده چون گرده چینی بوده لازم است حتما پخته شود یعنی با حرارت درست شود تا اگه آلودگی احتمالی داشته برطرف شود.
[CENTER]
[/CENTER]
سالم وقت شما بخیر.....گرده رو شما از کجا تهیه میکنید و چطور متوجه میشید که ان گرده خوبه یا نه؟شما گرده رو ارد میکنید یا بصورت دانه ای مصرف میکنید...تو یک لیتر شربت چقدر گرده یاید ریخت؟ الان گرده خوب کیلو چنده؟ ممنون از راهنمائیتون
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- mahdi1
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 243
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
- تشکر کرده: 107 دفعه
- تشکر شده: 86 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
jamshid نوشته شده:با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی
خمیر شیرین به دو صورت درست میشود
1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .
روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در آب سرد کذاشته و هم میزنیم این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.
با سلام
من از روش دوم استفاده کردم ولی دانه های شکر به صورت کامل حل نشده بودند ایا همینطوری استفاده کنم یا روش ساخت اشتباه بوده
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
- degar
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 199
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲, ۴:۳۲ ب.ظ
- محل اقامت: زنجان،هیدج
- تشکر کرده: 188 دفعه
- تشکر شده: 100 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
باسلام،درتهیه خمیرشیرین اگه شکرروآسیاب کنی بعددرتهیه خمیرازش استفاده کنی خیلی بهتره یابهتربگم حتماشکرروآسیاب کن.
- 13490
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 161
- تاریخ عضویت: شنبه ۷ دی ۱۳۹۲, ۹:۴۴ ب.ظ
- محل اقامت: تربت جام
- تشکر کرده: 76 دفعه
- تشکر شده: 100 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
[quote="degar"]باسلام،درتهیه خمیرشیرین اگه شکرروآسیاب کنی بعددرتهیه خمیرازش استفاده کنی خیلی بهتره یابهتربگم حتماشکرروآسیاب کن.
[نیازی نیست خودت شکر رو آسیاب کنی به فروشنده های قند و شکر مراجعه کن پودر قند به اندازه کافی دارند مخصوصا کارگاههایی که قند کله رو تبدیل به قند شکسته می کنند قیمتش هم برابر با قیمت شکره من 2000 تومان گرفتم
[نیازی نیست خودت شکر رو آسیاب کنی به فروشنده های قند و شکر مراجعه کن پودر قند به اندازه کافی دارند مخصوصا کارگاههایی که قند کله رو تبدیل به قند شکسته می کنند قیمتش هم برابر با قیمت شکره من 2000 تومان گرفتم
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
....بسته های سفید رنگ کیک خمیر شیرینه..تر کیباتش هم 10 کیلو شکر ارد شده با 2.5 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....
......بسته های زرد رنگ کیک گرده است ..تر کیباتش هم 9 کیلو پودر شکر 1 کیلو گرده ارد شده با 3 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....
در زمان مصرف ویتامین در مواد فوق از ویتامینهای مخصوص زنبور عسل با توجه به دستور مصرف ان در کیک استفاده کنید
در زمان ساخت کیک با توجه به دمای محیط زنبورستان مواد را با هم مخلوط کنید .در هوای سرد کمی میزان عسل را بیشتر و درهوای گرم کیک سفت تر ساخته شود. بنحوی که یک بسته را از وسط برش میدهیم مواد داخل سلفون بیرون نیاید ودر عین حال نرم باشد..
بهتر است کیک شکر یا همان خمیر شیرین در بسته های 1 کیلو گرمی و کیک گرده در بسته های 300 گرمی در سلفون بسته بندی
گردد....
......بسته های زرد رنگ کیک گرده است ..تر کیباتش هم 9 کیلو پودر شکر 1 کیلو گرده ارد شده با 3 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....
در زمان مصرف ویتامین در مواد فوق از ویتامینهای مخصوص زنبور عسل با توجه به دستور مصرف ان در کیک استفاده کنید
در زمان ساخت کیک با توجه به دمای محیط زنبورستان مواد را با هم مخلوط کنید .در هوای سرد کمی میزان عسل را بیشتر و درهوای گرم کیک سفت تر ساخته شود. بنحوی که یک بسته را از وسط برش میدهیم مواد داخل سلفون بیرون نیاید ودر عین حال نرم باشد..
بهتر است کیک شکر یا همان خمیر شیرین در بسته های 1 کیلو گرمی و کیک گرده در بسته های 300 گرمی در سلفون بسته بندی
گردد....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- mahdi1
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 243
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
- تشکر کرده: 107 دفعه
- تشکر شده: 86 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
با سلام
شروع بهار زنبوداری را به همه دوستان و زنبورداران عزیز تبریک عرض می کنم.سوالی که خدمت دوستان داشتم ای که علت استفاده نکردن از پودر شکر به جای کیک چی هست؟اگر مقدار رطوبت هست که تفاوتی با هم ندارند (در حدود 2الی3)اگر قند هست قند ساکروز خیلی بهتر از دیگر قندهاست پس علت استفاده نکردن از پودر چی می تونه باشه.
با تشکر
شروع بهار زنبوداری را به همه دوستان و زنبورداران عزیز تبریک عرض می کنم.سوالی که خدمت دوستان داشتم ای که علت استفاده نکردن از پودر شکر به جای کیک چی هست؟اگر مقدار رطوبت هست که تفاوتی با هم ندارند (در حدود 2الی3)اگر قند هست قند ساکروز خیلی بهتر از دیگر قندهاست پس علت استفاده نکردن از پودر چی می تونه باشه.
با تشکر
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...
و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
- yones1986
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 234
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تشکر شده: 44 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
خمیر شیرین اگه مخلوط عسل+پودر شکر+آب+سرکه +ویتامین باشه تا چند وقت میشه بیرون کندو نگه داشت؟
- Kismar
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 830
- تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
- محل اقامت: تهران...بجنورد
- تشکر کرده: 335 دفعه
- تشکر شده: 779 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
yones1986 نوشته شده:خمیر شیرین اگه مخلوط عسل+پودر شکر+آب+سرکه +ویتامین باشه تا چند وقت میشه بیرون کندو نگه داشت؟
من تا 2 ماه هم نگه داشتم مشکلی رو ایجاد نکرده ولی سعی کنید به اندازه مصرفتان خمیر رو تهیه کنید
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
...........
[/I]
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
البته داروهای شیمیایی مانند دوپینگ عمل میکنند یه قدرت کاذب به زنبو میدن وبعد ازاون زمینه برای بیماری زنبورا فراهم میشه تا میتونید مکملهای طبیعی برای موادتون استفاده کنیین مثل گرده طبیعی وعسل..تجربه شخصی
- yones1986
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 234
- تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
- محل اقامت: استان گیلان
- تشکر کرده: 151 دفعه
- تشکر شده: 44 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
yasna نوشته شده:البته داروهای شیمیایی مانند دوپینگ عمل میکنند یه قدرت کاذب به زنبو میدن وبعد ازاون زمینه برای بیماری زنبورا فراهم میشه تا میتونید مکملهای طبیعی برای موادتون استفاده کنیین مثل گرده طبیعی وعسل..تجربه شخصی
لطفا"در این مورد که ویتامین زمینه رو برای بیماری فراهم میکنه بیشتر توضیح میدید؟یعنی به نظر شما در شربت نیز از ویتامین نباید استفاده شه؟
- yasna
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 282
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
- محل اقامت: پاوه
- تشکر کرده: 215 دفعه
- تشکر شده: 340 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
استفاده کنید ولی کم چون زنبور زمانی که به دارویی عادت کرد و بعد از مدتی قطع شد مانند فرد خمار میماند قانون طبیعت اینه که نژاد برتر وقوی تر باید زنده بماند اما ما با تغدیه ودپینگ زبنورایضعیف رو هم زنده نگه میداریم که ناقل بیماری هستند.
- 666666
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 48
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳, ۹:۱۶ ب.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر شده: 19 دفعه
- تماس:
Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف
بعضی ها تو خمیر شیرین مقداری داروی اکسی تتراسایکلین20%اضافه میکنند که از نظر من چون در زمستان عمل دفع مدفوع توسط زنبور کمتر انجام میشه و مدفوع مدت زمان بیشتر ی در روده زنبور باقی میمونه زنبورو دچار مشکل میکنه.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان