راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 آبان 1392, 7:11 pm
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 319 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad123 »

با سلام ایا برای تهیه ارد سویا میتوان کنجاله سویا مخصوص دام وطیور موجود در بازار را پودر کرد ودر تهیه خمیر از ان استفاده کرد ؟


m3130
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 95
تاریخ عضویت: شنبه 5 فروردین 1391, 10:43 am
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 71 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط m3130 »

mohammad123 نوشته شده:با سلام ایا برای تهیه ارد سویا میتوان کنجاله سویا مخصوص دام وطیور موجود در بازار را پودر کرد ودر تهیه خمیر از ان استفاده کرد ؟
بله می توانید استفاده نمایید فقط باید خوب پودر بکنید تا زنبور قادر به خوردن و هضم اون باشه
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه 27 آبان 1391, 7:48 am
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

mohammad0571 نوشته شده:دوستان من خمير شيرين درست كردم ولي اصلا سفت نشد مشكل كجاست

بلاخره تونستم خمیر شیرین درست کنم اونو گذاشتم تو ظرف بعد گذاشتم روی قاب ها.سوالم اینه که این خمیر پس از مصرف چی میشه ایا تبدیل به عسلش میکنن؟
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1392, 9:53 pm
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mahdi1 »

jamshid نوشته شده:با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی

خمیر شیرین به دو صورت درست میشود

1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .

روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در آب سرد کذاشته و هم میزنیم این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.

با سلام
در روش دوم اگر کیک جوش بیاد مشکلی برای زنبور ایجاد نمی شود مثل بلور شدن دانه شکر.اگر هنگام سرد شدن ویتامین و انتی بیوتیک اضافه کنیم مشکلی ایجاد نمی شود.ویتامین و آنتی بیوتیک اگر درمدت تولانی(10روز)بماند در کندو مشکلی ایجاد نمی شود.استفاده هم زمان دو ماده چطور؟
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 21 دی 1389, 12:00 am
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 955 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
در روش جوش آوردن خمیر بصورت بلوری نمیشه و مشکلی نداره روش راحتتری هست البته بجای یک کیلو عسل میتوانید 800 گرم عسل بریزید در خصوص ریختن دارو باید عرض کنم این کار را نکنید چون داروها با دمای بالای خمیر فاسد میشود
yasmangola_love
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 484
تاریخ عضویت: چهارشنبه 9 فروردین 1391, 12:10 am
محل اقامت: قائمشهر
تشکر کرده: 259 دفعه
تشکر شده: 692 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yasmangola_love »

من امسال خمیری که درست کردم این طور بود:
واحد ها برای 10 کندو میباشد:
سویای معمولی پودر شده : 100 گرم
عسل: 300 گرم
پودر شکر : 2کیلو
1 قاشق مولتی ویتامین معمولی
2 قاشق مولتی ویتامین کامل بچه


خدارو شکر خوب جواب داد


یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
نمایه کاربر
degar
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 199
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 24 آذر 1392, 4:32 pm
محل اقامت: زنجان،هیدج
تشکر کرده: 188 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط degar »

سلام،
منظورتون ازسویای معمولی لوبیای سویاهست یا سویایی که داخل غذاهم استفادش میکنیم؟
واسه کیک گرده لوبیای سویایی که هست بوداده است و خامش رو پیدانمیکنم حالا موندم که آیاسویا معمولی استفاده کنم جواب میده یانه؟ تصویر
میخواستم لوبیا سفیداستفاده کنم یکی بهم گفت که عدس پروتئینش خیلی ازلوبیابیش تره ونزدیک به سویاست حالا به نظرشما کدوم بهتره؟ تصویر
ازهمه کسانی که راهنمایی مکنن تشکرمیکنم تصویر
نمایه کاربر
degar
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 199
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 24 آذر 1392, 4:32 pm
محل اقامت: زنجان،هیدج
تشکر کرده: 188 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط degar »

yasmangola_love نوشته شده:من امسال خمیری که درست کردم این طور بود:
واحد ها برای 10 کندو میباشد:
سویای معمولی پودر شده : 100 گرم
عسل: 300 گرم
پودر شکر : 2کیلو
1 قاشق مولتی ویتامین معمولی
2 قاشق مولتی ویتامین کامل بچه


خدارو شکر خوب جواب داد



سلام،
منظورتون ازسویای معمولی لوبیای سویاهست یا سویایی که داخل غذاهم استفادش میکنیم؟
واسه کیک گرده لوبیای سویایی که هست بوداده است و خامش رو پیدانمیکنم حالا موندم که آیاسویا معمولی استفاده کنم جواب میده یانه؟ تصویر
میخواستم لوبیا سفیداستفاده کنم یکی بهم گفت که عدس پروتئینش خیلی ازلوبیابیش تره ونزدیک به سویاست حالا به نظرشما کدوم بهتره؟ تصویر
ازهمه کسانی که راهنمایی مکنن تشکرمیکنم تصویر
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه 6 مهر 1392, 8:58 pm
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 778 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Kismar »

این چیزهایی که شما میخواهید بخورد زیبور بدید مثل حبوبات و سویاهای موجود در بازار...زنبور میجود و میریزد بیرونتصویر....سویا ان هم زمانی که خام هستش و مثل لوبیاست رو اسیاب می کنن سپس تف میدن و پس از سرند کردن به نسبت 1 به 20 با شکر مخلوط میشود.... بهتر از همه اینها یک کیلو گرده گل اسیاب شده رو با 10 کیلو پودر شکر مخلوط کرده بمیزان لازم بهش ویتامین مخصوص دام و عسل اضافه میکنیم خوب ورزش میدیم تا بشه مثل خمیر نانوائی بعد در بسته های 500 گرمی داخل سلفن بسته بندی و در اختیار کلنیها قرار می دهیم.....تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
f_tabei
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 28
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 1 خرداد 1390, 9:40 pm
محل اقامت: نیشابور
تشکر کرده: 19 دفعه
تشکر شده: 33 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط f_tabei »

با سلام
توضیحی را میخواهم اینجا بدهم که بین خمیر شیرین و کیک گرده تفاوت هایی وجود دارد
کیک گرده حاوی مواد پروتینی (پودر سویا یا گرده طبیعی یا شیر خشک کم چربی یا .....) برای تغذیه لاروها میباشد وجایگزین و یا مکمل گرده در طبیعت است
ولی خمیر شیرین تنها حاوی عسل وشکر به نسبت 4 و 1 است و جایگزین و یا مکملی برای شهدی که در طبیعت وجود دارد است
مواقعی که احتیاج به شهد بیشتری است و نمیتوانیم روزانه به کندو سر بزنیم و یا بعلت سرما نمیشود روزانه درب کندو را باز کرد و ...... میتوان از خمیر شیرین استفاده کرد
مواقعی که احتیاج به گرده بیشتری است مثل اوایل استارت تخم ریزی ملکه که هنوز در طبیعت گرده به اندازه کافی نیست ویا پاییز جهت تحریک تخم ریزی بیشتر ملکه و یا ... میتوان از کیک گرده استفاده کرد .
نمایه کاربر
degar
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 199
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 24 آذر 1392, 4:32 pm
محل اقامت: زنجان،هیدج
تشکر کرده: 188 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط degar »

سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید. تصویر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 21 دی 1389, 12:00 am
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 955 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام دوست عزیز
لوبیا سویا باید خام باشه بو داده مناسب نمیباشه سویا در بسیاری از مناطق کشور کشت میشود در مازندران فراوان میباشد البته الان تقریبا همه را تحویل مراکز خرید دادند شما میتوانید از مراکزی که بذر گیاه و سبزیجات میفروشند تهیه کنید و در باغ خودتان بکارید
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه 6 مهر 1392, 8:58 pm
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 778 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Kismar »

degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید. تصویر
شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......تصویرتصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه 27 آبان 1391, 7:48 am
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

Kismar نوشته شده:
degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید. تصویر
شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......تصویرتصویر

با سلام منظور از پودر شکر شکر آسیاب شدس؟
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2799 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

با سلام بله هر چقدر بيشتر پودر شده باشه بهتره
نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه 15 بهمن 1389, 12:00 am
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط fara »

mohammad0571 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
degar نوشته شده:سلام،
من لوبیای سویا که خام باشه پیدانمیکنم ولوبیای سویایی که موجوده بودادست و همونیه که توبعضی آجیل ها وجودداره حالامیخوام بدونم آیاجایگزین دیگه ای واسه سویاهست؟
اگه هست ممنون میشم نام ببرید. تصویر
شما بیخیال سویا شوید بجای ان از داروخانه 1 قوطی شیرخشک کم چرب(شماره 1) بگیرید و این 450 گرم شیر خشک رو با 3 کیلو پودر شکر مخلوط کرده و پس از اضافه کردن عسل یه خمیر خوب درست کرده و به کلنیها میدهید تا نوش جان کنن......تصویرتصویر

با سلام منظور از پودر شکر شکر آسیاب شدس؟

آره منظور از شکر آسیاب شده است.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
aliakbar
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 33
تاریخ عضویت: دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 11:59 pm
محل اقامت: نوشهر
تشکر کرده: 41 دفعه
تشکر شده: 32 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط aliakbar »

با سلام
چرا در تهيه خمير شيرين از عسل استفاده ميكنيم؟ و اينكه عسل استفاده شده بهتره كه طبيعي باشه؟ اگه استفاده از عسل بخاطر خواصشه پس چرا بجوشونيمش؟ عسل در دماي بالاي 60 درجه ظاهرا ويتاميناشو از دست ميده و همچنين يك ماده سمي از خودش توليد ميكنه كه براي انسان مفيد نيست (براي زنبور نميدونم)
در ضمن استفاده از عسل يك كندوي بيمار در تهيه خمير اشكال داره ؟
با تشكر
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 آذر 1389, 12:00 am
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2799 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

aliakbar نوشته شده:با سلام
چرا در تهيه خمير شيرين از عسل استفاده ميكنيم؟ و اينكه عسل استفاده شده بهتره كه طبيعي باشه؟ اگه استفاده از عسل بخاطر خواصشه پس چرا بجوشونيمش؟ عسل در دماي بالاي 60 درجه ظاهرا ويتاميناشو از دست ميده و همچنين يك ماده سمي از خودش توليد ميكنه كه براي انسان مفيد نيست (براي زنبور نميدونم)
در ضمن استفاده از عسل يك كندوي بيمار در تهيه خمير اشكال داره ؟
با تشكر

به خاطر طعم و رغبت بيشتر زنبور به عسل .طبيعي بهتره اما به صرفه نيست.جوشوندن و حرارت دادن باعث بهتر حل شدن مواد با هم ميشه.درسته اما حرارت رو بايد طوري بديم كه زياد به خاصيت مواد صدمه نرسه.بله اشكال داره باعث اشاعه و گسترش بيماري در بين كندوها ميشه.
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه 6 مهر 1392, 8:58 pm
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 778 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Kismar »

jamshid نوشته شده:سلام آقای جهانی
من امروز دهم دی ماه چند عکس از خمیر شیرین خالص و خمیر شیرین با مخلوط گرده گرفتم و فرستادم کندویی که مشاهده میکنید همین امروز براش خمیر جدید گذاشتم و پنج دقیقه بعد عکس گرفتم اما عکسی که بصورت قالب خمیر شیرین هست را هم فرستادم تا شاید دوستان از این نوع خمیر بتوانندتولید و استفاده کنند در ضمن این نوع خمیر پخته شده میباشد مخوصا با گرده چون گرده چینی بوده لازم است حتما پخته شود یعنی با حرارت درست شود تا اگه آلودگی احتمالی داشته برطرف شود.


[CENTER]تصویر

تصویر

تصویر

تصویر [/CENTER]

سالم وقت شما بخیر.....گرده رو شما از کجا تهیه میکنید و چطور متوجه میشید که ان گرده خوبه یا نه؟شما گرده رو ارد میکنید یا بصورت دانه ای مصرف میکنید...تو یک لیتر شربت چقدر گرده یاید ریخت؟ الان گرده خوب کیلو چنده؟ ممنون از راهنمائیتون تصویر تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1392, 9:53 pm
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mahdi1 »

jamshid نوشته شده:با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی

خمیر شیرین به دو صورت درست میشود

1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .

روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در آب سرد کذاشته و هم میزنیم این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.

با سلام
من از روش دوم استفاده کردم ولی دانه های شکر به صورت کامل حل نشده بودند ایا همینطوری استفاده کنم یا روش ساخت اشتباه بوده
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
degar
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 199
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 24 آذر 1392, 4:32 pm
محل اقامت: زنجان،هیدج
تشکر کرده: 188 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط degar »

باسلام،درتهیه خمیرشیرین اگه شکرروآسیاب کنی بعددرتهیه خمیرازش استفاده کنی خیلی بهتره یابهتربگم حتماشکرروآسیاب کن. تصویر
نمایه کاربر
13490
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 161
تاریخ عضویت: شنبه 7 دی 1392, 9:44 pm
محل اقامت: تربت جام
تشکر کرده: 76 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 13490 »

[quote="degar"]باسلام،درتهیه خمیرشیرین اگه شکرروآسیاب کنی بعددرتهیه خمیرازش استفاده کنی خیلی بهتره یابهتربگم حتماشکرروآسیاب کن. تصویر


[نیازی نیست خودت شکر رو آسیاب کنی به فروشنده های قند و شکر مراجعه کن پودر قند به اندازه کافی دارند مخصوصا کارگاههایی که قند کله رو تبدیل به قند شکسته می کنند قیمتش هم برابر با قیمت شکره من 2000 تومان گرفتم
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه 6 مهر 1392, 8:58 pm
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 778 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Kismar »

....بسته های سفید رنگ کیک خمیر شیرینه..تر کیباتش هم 10 کیلو شکر ارد شده با 2.5 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....

......بسته های زرد رنگ کیک گرده است ..تر کیباتش هم 9 کیلو پودر شکر 1 کیلو گرده ارد شده با 3 کیلو عسل گرم به همراه ویتامین میباشد....

تصویردر زمان مصرف ویتامین در مواد فوق از ویتامینهای مخصوص زنبور عسل با توجه به دستور مصرف ان در کیک استفاده کنید


در زمان ساخت کیک با توجه به دمای محیط زنبورستان مواد را با هم مخلوط کنید .در هوای سرد کمی میزان عسل را بیشتر و درهوای گرم کیک سفت تر ساخته شود. بنحوی که یک بسته را از وسط برش میدهیم مواد داخل سلفون بیرون نیاید ودر عین حال نرم باشد..

بهتر است کیک شکر یا همان خمیر شیرین در بسته های 1 کیلو گرمی و کیک گرده در بسته های 300 گرمی در سلفون بسته بندی
گردد....

تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1392, 9:53 pm
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mahdi1 »

با سلام
شروع بهار زنبوداری را به همه دوستان و زنبورداران عزیز تبریک عرض می کنم.سوالی که خدمت دوستان داشتم ای که علت استفاده نکردن از پودر شکر به جای کیک چی هست؟اگر مقدار رطوبت هست که تفاوتی با هم ندارند (در حدود 2الی3)اگر قند هست قند ساکروز خیلی بهتر از دیگر قندهاست پس علت استفاده نکردن از پودر چی می تونه باشه.
با تشکر
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه 29 فروردین 1393, 8:27 pm
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yones1986 »

خمیر شیرین اگه مخلوط عسل+پودر شکر+آب+سرکه +ویتامین باشه تا چند وقت میشه بیرون کندو نگه داشت؟
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه 6 مهر 1392, 8:58 pm
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 778 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط Kismar »

yones1986 نوشته شده:خمیر شیرین اگه مخلوط عسل+پودر شکر+آب+سرکه +ویتامین باشه تا چند وقت میشه بیرون کندو نگه داشت؟

من تا 2 ماه هم نگه داشتم مشکلی رو ایجاد نکرده ولی سعی کنید به اندازه مصرفتان خمیر رو تهیه کنید
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 22 تیر 1391, 11:30 am
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yasna »

البته داروهای شیمیایی مانند دوپینگ عمل میکنند یه قدرت کاذب به زنبو میدن وبعد ازاون زمینه برای بیماری زنبورا فراهم میشه تا میتونید مکملهای طبیعی برای موادتون استفاده کنیین مثل گرده طبیعی وعسل..تجربه شخصی
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه 29 فروردین 1393, 8:27 pm
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yones1986 »

yasna نوشته شده:البته داروهای شیمیایی مانند دوپینگ عمل میکنند یه قدرت کاذب به زنبو میدن وبعد ازاون زمینه برای بیماری زنبورا فراهم میشه تا میتونید مکملهای طبیعی برای موادتون استفاده کنیین مثل گرده طبیعی وعسل..تجربه شخصی

لطفا"در این مورد که ویتامین زمینه رو برای بیماری فراهم میکنه بیشتر توضیح میدید؟یعنی به نظر شما در شربت نیز از ویتامین نباید استفاده شه؟
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 22 تیر 1391, 11:30 am
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yasna »

استفاده کنید ولی کم چون زنبور زمانی که به دارویی عادت کرد و بعد از مدتی قطع شد مانند فرد خمار میماند قانون طبیعت اینه که نژاد برتر وقوی تر باید زنده بماند اما ما با تغدیه ودپینگ زبنورایضعیف رو هم زنده نگه میداریم که ناقل بیماری هستند.
نمایه کاربر
666666
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 48
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 11 آذر 1393, 9:16 pm
محل اقامت: سبزوار
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 666666 »

بعضی ها تو خمیر شیرین مقداری داروی اکسی تتراسایکلین20%اضافه میکنند که از نظر من چون در زمستان عمل دفع مدفوع توسط زنبور کمتر انجام میشه و مدفوع مدت زمان بیشتر ی در روده زنبور باقی میمونه زنبورو دچار مشکل میکنه.تصویر
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان