راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 249 دفعه
تشکر شده: 738 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط fara »

شیر خشک در تهیه خیلی فرمول های تهیه خمیر شیرین اومده مثلا 3 قسمت مخمر آب جو + 4 قسمت ارد سویا + 2 قسمت شیر خشک کم چرب + 2 قسمت پودر شکر

ولی شیره ی انگور رو ندیدم کسی توصیه بکند


شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نمایه کاربر
ahmad67
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 22
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ ب.ظ
محل اقامت: استان همدان-شهرستان فامنین
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 14 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ahmad67 »

سلام
اقای جهانی اگه زحمتی نیست یه عکس از سویای چشم بلبلی میذارید؟
با تشکر
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

[CENTER]با سلام تصاوير دانه سويا:

تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
mreza
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 19
تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: کاشمر
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 15 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mreza »

با سلام
خمیر شیرینی رو که با شیره انگور و عسل شکر و شیر خشک درست کردم به نظر خودم خیلی استاندارد شده بود یعنی نه خیلی شل بود و نه خیلی سفت(البته از فرمولی که اساتید فن تو همین سایت گفته بودن و با روش جوشاندن استفاده کردم) برا امتحان برا ده تا از کندوهام گذاشتم و بعد از یکی دو روز که سر زدم دیدم که مثل پلنگ دارن میخورن منم گفتم نوش جان بخورین دمتونم گرمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
گفتار، پندار و کردار نیک
نمایه کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 385
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
محل اقامت: سبزوار-توحید شهر
تشکر کرده: 214 دفعه
تشکر شده: 432 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط manoto_mr »

mreza نوشته شده:با سلام
خمیر شیرینی رو که با شیره انگور و عسل شکر و شیر خشک درست کردم به نظر خودم خیلی استاندارد شده بود یعنی نه خیلی شل بود و نه خیلی سفت(البته از فرمولی که اساتید فن تو همین سایت گفته بودن و با روش جوشاندن استفاده کردم) برا امتحان برا ده تا از کندوهام گذاشتم و بعد از یکی دو روز که سر زدم دیدم که مثل پلنگ دارن میخورن منم گفتم نوش جان بخورین دمتونم گرمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

مثل پلنگ ؟ تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
نمایه کاربر
mreza
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 19
تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: کاشمر
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 15 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mreza »

با سلام خدمت دوستان گرامی:
دیروز که داشتم به زنبورا خمیر شیرین میدادم یکی از دوستان زنبوردار زنگ زد که هنوز زوده که به زنبور خمیر بدی. دلیلشم توقف تخمریزی بود.نظر شما چیه؟تصویر
گفتار، پندار و کردار نیک
نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ahmad5 »

اگه تو تغذیه زمستانی کم گذاشتی باید خمیر شیرین بدی وگرنه اواخر بهمن
دوری و دوستی
نمایه کاربر
froutan1
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 53
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: كرمانشاه
تشکر کرده: 5 دفعه
تشکر شده: 70 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط froutan1 »

دوستان میشه از دانه های سویا بو داده استفاده کرد؟
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

froutan1 نوشته شده:دوستان میشه از دانه های سویا بو داده استفاده کرد؟

با سلام.نه چون خاصيتش در اثر گرما از بين ميره.سوياي خام بهترين گزينه هستش.
نمایه کاربر
m63
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 159
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: مازندران
تشکر کرده: 38 دفعه
تشکر شده: 170 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط m63 »

چیزی که من شنیدم ترکیب خوب برای زنبورا اینه:
(عسل )+( پودر شکر )+( polychoc +B )
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط blackbil »

دوست عزیز قیمت +POLYCHOC B را در صورت امکان بنویسید و اینکه نسبتی از آن کهدر خمیر شیرین به کار می برید چقدر است؟ ممنون میشم توضیح بدین
[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]
[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN] که چند وقته از این محلول ویتامیناستفاده می کنید و چه تاثیری داره؟[/HIGHLIGHT]
پیوست ها
polychoc_b.jpg
polychoc_b.jpg (30.78 کیلو بایت) مشاهده 22808 مرتبه
Yours sincerely
taleshalmashoney

نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 1170 »

FERZ نوشته شده:با سلام

احتراما" در بين اين پرسش و پاسخ ها سر در كم شدم كه بلاخره از كنجاله سويا استفاده كنم يا لوبيا خام لطفا راهنمائي بفرمائيد .متشكرم

قبلا" هم در سايت گفته شده كه بايد از لوبياي سويا استفاده شود.
نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 1170 »

با سلام به دوستان : بنظر اساتيد آيا خمير شيرين را هم ميتوانند ذخيره كنند .چون من چند روزي است كه خمير شيرين ميدم امروز ديدم كه يك مقدار شهد به كندو اضافه شده در

تهران بيرون هم شهد نيست كه بيارن لطفا" نظر مبارك رو اعلام فرمائيد . يكي هم اينكه امروز ديدم كه تخم ريزي شروع شده از اين پس دوباره خمير بدم بهتره يا شربت بدم؟؟
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

1170 نوشته شده:با سلام به دوستان : آيا خمير شيرين را هم ميتوانند ذخيره كنند .چون من چند روزي است كه خمير شيرين ميدم امروز ديدم كه يك مقدار شهد به كندو اضافه شده در

تهران بيرون هم شهد نيست كه بيارن لطفا" نظر رو اعلام فرمائيد . يكي هم اينكه امروز ديدم كه تخم ريزي شروع شده از اين پس دوباره خمير بدم بهتره يا شربت بدم؟؟

سلام اقا محمد
اینو من هم دیدم . گاهی یه قاب کامل هم شهد میارن و ذخیره میکنن . این ربطی به خمیر شیرین نداره . این زنبورا زحمت میکشن و یا تو زنبورستان خودتون یا جای دیگه یه زنبور ضعیفی رو غارت میکنن و عسلش رو میارن ذخیره میکنن . تصویر تصویر تصویر تصویر
به نظر من همچنان خمیر شیرین بدین و اگه تونستین گرده هم بهشون برسونین که عالیه . فقط کندوها رو گرم کنین و پارچه بندازین که کمک کننده باشه به زنبورا جهت حفظ لاروها
نمایه کاربر
m63
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 159
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: مازندران
تشکر کرده: 38 دفعه
تشکر شده: 170 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط m63 »

عکس رو save کنین بعد zoom کنین تا نوشته ها کاملا قابل خوندن باشه.





تصویر
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط blackbil »

با تشکر از اطلاعاتی که ارایه دادین، من از بسیاری از داروخانه های تبریز و گیلان پرس و جو کردم. هیچ کدوم الان چنین دارویی ندارند. الان چطور میشه اینو تهیه کرد؟
Yours sincerely
taleshalmashoney

نمایه کاربر
m63
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 159
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: مازندران
تشکر کرده: 38 دفعه
تشکر شده: 170 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط m63 »

blackbil نوشته شده:با تشکر از اطلاعاتی که ارایه دادین، من از بسیاری از داروخانه های تبریز و گیلان پرس و جو کردم. هیچ کدوم الان چنین دارویی ندارند. الان چطور میشه اینو تهیه کرد؟

از داروخانه دامپزشکی سوال می کنم بهت خبر می دم.
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط yasna »

در زمان استفاده از خمیر شیرین باید در نزدیکی زنبورستان منبع اب جاری یا ابشخور موجود باشد چون در زمان استفاده تمایل به نوشیدن اب در زنبورا در سطح وسیعی بالا میره
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط blackbil »

m63 نوشته شده:
blackbil نوشته شده:با تشکر از اطلاعاتی که ارایه دادین، من از بسیاری از داروخانه های تبریز و گیلان پرس و جو کردم. هیچ کدوم الان چنین دارویی ندارند. الان چطور میشه اینو تهیه کرد؟

از داروخانه دامپزشکی سوال می کنم بهت خبر می دم.

دوست گرامی منتظر خبر شما هستم.
Yours sincerely
taleshalmashoney

نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

jamshid نوشته شده:با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی

خمیر شیرین به دو صورت درست میشود

1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .

روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در[HIGHLIGHT=#ffff00] آب سرد کذاشته و هم میزنیم[/HIGHLIGHT] این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.

با سلام ميشه اون قسمت كه هاي لايت كردم رو توضيح بديد و اين كه اگه الان خمير شيرين بدم بايد شربت رو قطع كنم؟
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط rata »

منظور ظرف حاوی آن ماده بوده که در آب سرد بگذارید و هم بزنید. ضمنا وقتی نیاز به دادن خمیر شیرین هست که هوا سرد شده و برای دادن شربت مناسب نباشد.
نمایه کاربر
GH51620
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 34
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲, ۹:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: مازندران، شهرستان نکا
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط GH51620 »

سلام، سال گذشته بنده با استفاده از فرمولهای تهیه خمیر ارائه شده در کتابها و مقالات خمیر شیرین را تهیه نمودم و به زنبوران دادم، ولی تهیه کیک عسل و کیک گرده پروبی راحتر و بهتر از خمیر است که خودمان تهیه می کنیم. از نظر هزینه تاحودودی یکسان می باشند. ولی از نظر ترکیب و مخلوط شدن مواد به اندازه کیک های پروبی نیست. به نظر من تهیه کیک های پروبی بهتر است.
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

من تو سبزوار پروبي پيدا نكردم
m3130
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 95
تاریخ عضویت: شنبه ۵ فروردین ۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ ق.ظ
تشکر کرده: 15 دفعه
تشکر شده: 71 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط m3130 »

دوستان من 2ساله که از مکمل و کیکهای شرکت اسپادنا استفاده می کنم که عالی است و دردسر درست کردن اون رو ندارم چون کار هرکس نیست فرضا سویا انقدر باید ساییده شود که برای زنبور قابل هضم باشه چون اگر درشت باشه زنبور از طریق مدفوع اون رو دفع می کنه
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

mohammad0571 نوشته شده:من تو سبزوار پروبي پيدا نكردم

با سلام با اقاي ملك زاده تماس بگيرين راهنماييتون ميكنن و براتون ارسال ميكنن.
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

دوستان من خمير شيرين درست كردم ولي اصلا سفت نشد مشكل كجاست
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط rata »

میزان ترکیب موادت چی بوده؟
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mohammad0571 »

چون براي تعداد كمي كندو درست كردم 3قسمت شكر 1قسمت عسل نيم قسمت آب احتمال داره كه عسل زياد زده باشم چون حالتش مثل عسله ولي سفت تره حالا چي كارش كنم
نمایه کاربر
GH51620
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 34
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲, ۹:۴۰ ب.ظ
محل اقامت: مازندران، شهرستان نکا
تشکر کرده: 216 دفعه
تشکر شده: 19 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط GH51620 »

انسان های موفق، کارهای خود را به افراد دیگر می سپارند. وقتی آماده آن، موجود می باشد. دردسر ها و مشکلات تهیه آن نمی ارزد. بهتره از کیک های آماده و تهیه شده در کارخانه و تحت نظر کارشناس و آزمایشگاه استفاده شود. هم از نظر هزینه و هم از نظر کیفیت عالیه. درسته خودت تهیه می کنی. از لحاظ کیفیت به آماده شده نمی رسه و از جنبه مالی هم همان قیمت و یا حتی گرانتر در می آید.
نمایه کاربر
asal11
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 41
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ ق.ظ
محل اقامت: خراسان شمالی شهرستان اشخانه
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 41 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط asal11 »

با سلام
من چند ساله ازین فرمول برای تهیه خمیر شیرین استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشته 10.5کیلو پودر شکر +1کیلو عسل + 1لیتر اب طبق کتاب دکتر شهرستانی
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان