سلام مشهد که رکورد قیمت روزده
زنبور۴قاب ۵قاب۶قاب از پای هم صندوق نو ۲۲۰
تا۲۵۰
اگه بدن
تازه زنبورا هنوز از بندر و شمال نیومدن باید بیعانه بدی
وضعیت خیلی خرابه
ایرانی
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
باسلام تقریبا دوماه پیش اخوی بنده دوتا کندو از یکی از روستاهای اطراف بوشهر با جمعیت خیلی قوی که هر 10 تا قاب آن پوشیده از زنبور ولارو سربسته بود خریداری کرد به مبلغ 800هزارتومان .
من تو شهریار و ایام نوروز از چند تا زنبوردار قیمت کردم یکی که اهل خوی بود زنبور 8-9 قاب رو میداد 300 که از همه قیمتش مناسبتر بود البته بعضی ها به خاطر تلفات بالای زمستون اصلا نمیفروختن
با سلام و کسب اجازه از مدیریت محترم تعداد 200 کندوی مدرن حدود 8-9 10 قاب با بیشتر از 6 قاب تخم کامل و پر جمعیت واقعی بفروش میرسد قیمت10 قاب 260 هزار تومان تحویل تبریز , وشهرهای اطراف این استان و مورد تائید اینجانب
وضعیت کندوها در حد نو و تمیز - در صورت خرید تمامی کندوها حدود 20 %تخفیف داده میشود دوستان علاقمند با شماره 09149618512 تماس بگیرند متشکرم
دوستان عزیز توجه کنند این کندوها مال بنده نیست این قیمت کندوی 10 قاب هست اگه به صورت یکجا بردارید 20 % تخفیف داده میشه
آخرین ويرايش توسط 3 on avrinasal, ويرايش شده در 0.
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
باسلام به دوستان عزیزومحترم واحترام به نظرات دوستان بنده درتاریخ 93/01/22تمام کندوهایم که هرکدام حاوی 4الی 5 قاب لاروسربسته وزنبور بود به قیمت هرقاب بیست هزارتومان به فروش رساندم که تعداد کندوها 15 عددبود دربین آنها دوکندوی خیلی قوی با ده قاب پوشیده از جمعیت ولاروه سربسته که مال برادرم نیز به همین قیمت به فروش رساندم وفعلا ازپرورش زنبور عسل تا اطلاع ثانوی استعفا دادم .
باسلام خدمت دوستان عزیز
قیمت زنبور 7 تا 9 شان زنبور آلان تو ساوه در حدود 230 هزار تومن به فروش میرسه.موم هم تقریبا 33 هزار تومنه.خدمت اون دوستی که گفته بود 800 هزار تومن خریده فکر کنم خیلی گرون خریده.نظر دوستان چیه.هرچقدرم کلنیت قوی باشه ،ملکشم خوب باشه این قیمت نمی ارزه.
as147896 نوشته شده:باسلام خدمت دوستان عزیز
قیمت زنبور 7 تا 9 شان زنبور آلان تو ساوه در حدود 230 هزار تومن به فروش میرسه.موم هم تقریبا 33 هزار تومنه.خدمت اون دوستی که گفته بود 800 هزار تومن خریده فکر کنم خیلی گرون خریده.نظر دوستان چیه.هرچقدرم کلنیت قوی باشه ،ملکشم خوب باشه این قیمت نمی ارزه.
سلام
زنبور که اومده پایین . الان 10 قاب رو 160 تا 170 قیمت میدن . زنبور 15 قاب رو هم 230 تومن نمیدن حدود 200 هست
سلام
یکی از دلایل افت قیمت زنبور کوچ زنبورداران مهاجر از مناطق گرمیسر به معتدله.... زنبورداران حرفهای برای جلوگیری از خفه شدن کلنیها در زمان حمل نقل و سود حاصله از مهاجرت 15 روز قبل از کوچ از هر کلنی حداقل 1 بچه 4 تا 5 قابی میگیرن و جای ان رو با دیواره و پوکه پر و کلنیها رو برای فروش اماده میکنند. همچنین طی مدت استقرار در نواحی معتدل و برداشت عسل مرکبات هم بچه و کندوی مادری اماده دریافت طبق میگردند...کلنیهای زنبور عسل همیشه بیشترین قیمت رو قبل از عید و زمانی که هنوز از انها بچه گرفته نشده دارن ..... وقتی از انه بچه میگیرن تا حدی قیمتشان افت میکنه و بیشترین افت قیمت رو پس از برداشت عسل مرکبات کلنیها خواهند داشت..
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
tanha نوشته شده:سلام به همه دوستان
من امسال 10 کلنی زنبور پاکتی شامل یک ملکه جوان و یک کیلو زنبور (5 کادر ) از آقای عبادیان پیش خرید کردم که قراره 15 اردیبهشت تحویل بده به قیمت یک میلیون ( هر کلنی 100 هزار تومان )کندوی 10 کادر رو هم در فروردین 250 تا 300 هزار تومان تخمین میزنند (در زنجان)
شماره آقای عبادیان رو می تونیم داشته باشیم؟ احتمالا برای خرید رنبور پاکتی.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]
Kismar نوشته شده:سلام
یکی از دلایل افت قیمت زنبور کوچ زنبورداران مهاجر از مناطق گرمیسر به معتدله.... زنبورداران حرفهای برای جلوگیری از خفه شدن کلنیها در زمان حمل نقل و سود حاصله از مهاجرت 15 روز قبل از کوچ از هر کلنی حداقل 1 بچه 4 تا 5 قابی میگیرن و جای ان رو با دیواره و پوکه پر و کلنیها رو برای فروش اماده میکنند. همچنین طی مدت استقرار در نواحی معتدل و برداشت عسل مرکبات هم بچه و کندوی مادری اماده دریافت طبق میگردند...کلنیهای زنبور عسل همیشه بیشترین قیمت رو قبل از عید و زمانی که هنوز از انها بچه گرفته نشده دارن ..... وقتی از انه بچه میگیرن تا حدی قیمتشان افت میکنه و بیشترین افت قیمت رو پس از برداشت عسل مرکبات کلنیها خواهند داشت..
سلام
اکثر زنبوردارها تا الان بچ گرفتن و قیمت کندوهاشونو پایین آوردن در واقع قیمت کلنی افت نکرده کلنی های ضعیف تری با قیمت پایین تر به مشتری میدن چون کسی مالشو حراج نمیکنه. این افت قیمت هم موقتیه و اواخر اردیبهشت هم باز قیمت ها میره بالا چون هم زنبورها آماده کوه میشن هم دوباره قوی میشن