Hassannozarpour
فاصله با ساختمان های اطراف حداقل باید چقدر باشه؟ پوشاندن دیواره های شیشه ای از چه لحاظ به زنبورها کمک میکند؟ چه نژادی از مسیر یابی بهتری برخوردار هست که کمتر در محیط شهری با مشکل روبهرو بشه؟ مطالب وبلاگتون هم خیلی مفید بود ممنون.
avrinasal
ممنون , عکس گذاشته شده از اینترنت گرفته شده فقط جهت نشان دادن محل احتمالی قرارگیری کندو در بالکن شیشه ای. حقیقتا فعلا فقط جهت جمعآوری اطلاعات و شکل دهی به ایده و احتمالا موانع پیشرو از دوستان خوبم درخواست کمک کردم چون در مکانی که فعلا هستیم امکان استقرار کندو وجود نداره ولی در اینده نزدیک بعلت تغیر مکان این امکان فراهم خواهد شد.به هر حال در پشتبام به این علت که شاید دیگر ساکنان دیش و .. بگذارن و هم این که نسبت به بالکن جنبه ی عمومیتری داره شاید ممکن نباشد . طرح و ایده مد نظر من در تصویر زیر بطور تقریبی مشخص شده
heidarolad
منطقه ما کوهستانی هست اطراف شهر کوه های فراوانی وجود داره فکر نمیکنم برای من که حداکثر ۳ کندو خواهم گذاشت فکر نمیکنم مشکل چندانی باشه. نمیدنم میزان سروصدای کندوها در محیط بسته بالکن چطوری بشه ولی تصمیم دارم قسمتی که کندو ها هست رو شیشه مات استفاده بکنم تا دید به داخل بالکن محدود بشه . در مورد نور های مزاحم خیر نمیدونم باید چکار کرد ممنون میشم اگر ایده ای دارید مطرح کنید چون شخصا از خصوصیات رفتاری زنبوها بیاطلاع هستم و فعلا فقط در حد مطالعه هست و عملی هیچ تجربه ای ندارم.
mohammad123
متاسفانه امکان انتقال کندو ها برام مهیا نیست بعلاوه این که ترجیح میدم کندو ها دمدست باشند. آب و هوای اینجا زمستان خیلی سرد گاهی زیر ۴۰ درجه و تابستان هم گاهی بالای ۴۰ درجه ولی معمولا از فروردین تا تیر هوا خیلی خوب هست به هر حال فکر نمیکنم برای گرفتن ۷-۸ کیلو عسل طبیعی در سال مشکل چندانی پیش رو باشه.
از همه دوستانی که با تایپیک توجه داشتن تشکر میکنم