روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

mohsenlfc
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 17
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۲, ۵:۵۶ ب.ظ
محل اقامت: چهارمحال و بختیاری
تشکر کرده: 24 دفعه
تشکر شده: 7 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohsenlfc »

دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟


نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mahdi1 »

mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

Kismar نوشته شده:
mahdi13635 نوشته شده:دوستان اگه لطف کنن یه راهنمایی جامع در مورد سوال های زیر بکنن که بعضی از ابهامات برطرف بشه.

منظور از شیر خشک کم چرب چربی زیر چند درصد هستش؟
بعضی از پستها به تف دادن آرد لوبیای سویا اشاره شده وبعضی به عدم تف دادن.حالا کدومش درسته؟
زرده تخم مرغ رو باید پخت و خشک کرد یا خام خشک کرد یا تازه به کیک اضافه کرد؟
به جای مخمر آبجو میشه از مخمر نانوایی هم استفاده کرد و مقدار آن باید کمتر از مقدار مخمر آبجو باشه یا برابر؟(منظور یک قسمت از 4 قسمت فرمول معروف)

شیر خشک نوزاد.... کم چرب از داروخانه ها تهیه کنید

....بهترین ماده برای کیک فقط گرده گل میباشد... 1 کیلو گرده گل الان 35 تا 40 تومن در میاد که با 10 کیلو پودر شکر با ویتامین و 3 کیلو عسل میشه بهترین کیک گرده...
.



تصویر[/
این تصویر از یک کلنی نژاد کارنیکا که در مورخه 93.6.24 گرفته شده ....استقبال زنبوران از کیک گرده را 5 دقیقه بعد از دادن کیک شاهده میکنید......
قابهای1 و 4 و 9
عسل و گرده است و باقی تخم ریزی ملکه است..

سمت راست کیک گرده است و سمت چپ کیک شیر خشک

تصویر
آخرین ويرايش توسط 3 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
daryush
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 217
تاریخ عضویت: جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۲, ۸:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: پردیس تهران
تشکر کرده: 348 دفعه
تشکر شده: 327 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط daryush »

سلام

دوستان لطف کنند فرق گرده گل 40000تومانی با گرده گل 700000 تومانی که در بعضی مغازه های عسل فروشی میفروشند را هم مرقوم بفرمایند. با تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on daryush, ويرايش شده در 0.
زنبورداری طبیعی بلیط ورود به تئاتر طبیعت می باشد
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

daryush نوشته شده:سلام

دوستان لطف کنند فرق گرده گل 40000تومانی با گرده گل 700000 تومانی که در بعضی مغازه های عسل فروشی میفروشند را هم مرقوم بفرمایند. با تشکر

هیچ فرقی با هم ندارن ...مانده به نوع بسته بندی و انصاف و وجدان فروشنده...یه چیز تو همه شان مشترکه که تمام ان گرده ها چینی هستن و از عراق به کردستان وارد و از انجا توضیع میشه.
تو اگهی های سایت گرده رو به قیمت مناسب از اقایان مرادی و سلطانی میتونید تهیه کنید .... اگر هم عمده خرید کنید تخفیف خوبی هم به شما میدن.....


کیک سویا و عدم استقبال زنبوران از ان

تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

mahdi1 نوشته شده:
mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود

اگر از سویا برای ساخت کیک استفاده میکنید باید انرا بصورت دانه خام (مثل بذر ) تهیه کنید و بایستی مثل ارد شیرینی پودر و با سرند بسیار زیز سرند و بعد تف داده بشه ....تا ارد سویا برنگ قهوهای روشن دربیاد بعد برای ساختن کیک از ان استفاده کرد... چون فراوری سویا کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و از عهده هر کسی برنمیاد و در اکثر موارد مشاهده شده زنیور ها سویا رو از داخل کیک جدا میکنن و به کف کندو ریخته میشه....یه کم هم محیط اطراف هم رطوبت داشته باشه شروع میکنه به کپک زدن....ضمنا سویا بافت کیک رو بسیار متراکم و چسبناک میکنه و این از دلایل عدم تمایل زنبوران به خوردن کیک سویاست بهتره از شیرخشک کم چرب و بهتر از همه گرده کل استفاده نمود....
آخرین ويرايش توسط 1 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
daryush
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 217
تاریخ عضویت: جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۹۲, ۸:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: پردیس تهران
تشکر کرده: 348 دفعه
تشکر شده: 327 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط daryush »

Kismar نوشته شده:
daryush نوشته شده:سلام

دوستان لطف کنند فرق گرده گل 40000تومانی با گرده گل 700000 تومانی که در بعضی مغازه های عسل فروشی میفروشند را هم مرقوم بفرمایند. با تشکر

هیچ فرقی با هم ندارن ...مانده به نوع بسته بندی و انصاف و وجدان فروشنده...یه چیز تو همه شان مشترکه که تمام ان گرده ها چینی هستن و از عراق به کردستان وارد و از انجا توضیع میشه.
تو اگهی های سایت گرده رو به قیمت مناسب از اقایان مرادی و سلطانی میتونید تهیه کنید .... اگر هم عمده خرید کنید تخفیف خوبی هم به شما میدن.....
سلام

ممنون از پاسخ شما یعنی وضع گرده تا این حد خرابه که بین دو نوع گرده در دو جای مختلف ششصد و شصت هزارتومان ( 660000) اختلاف هست!من فکر میکردم کیفیت گرده ها فرق میکنه.ای کاش آقای اصغرپور که در امر فروش ارتباط نزدیکی دارند هم نظرشون رو میگفتند.
زنبورداری طبیعی بلیط ورود به تئاتر طبیعت می باشد
نمایه کاربر
amirfiruzy
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 128
تاریخ عضویت: شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۳:۵۳ ب.ظ
محل اقامت: اذربایجان شرقی -بستان اباد
تشکر کرده: 40 دفعه
تشکر شده: 72 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط amirfiruzy »

با سلام
بنده حدود 15 روز پيش کيک گرده تهيه کردم و چون به دليل حضور زنبور خوارها تخم ريزي و کلا فعاليت زنبورها قطع شده بود داخل کلني ها توزيع کردم ولي متاسفانه در تخم ريزي تاثير چنداني نداشت
کيک شامل گرده و عسل و مقدار خيلي کمي هم شکر بود
و فقط کلني هاي قوي کيک رو مصرف کردن و بقيه خير
دوستان علت چي ميتونه باشه در ضمن با مخلوط شربت گرده و شکر هم تغذيه کردم
و اينکه زنبورخواران محترم هم با قوت تمام حضور دارند
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

نکته خیلی مهم در کیک گرده وخمیر شیرین اینه که حتما دوستان خمیر را در نایلون قرار بدن و بعد روی قاب ها بزارن و دو سمت نایلون رو بهتره برش بدن نایلون باعث میشه خمیر خشک نشه و بهتر مصرف بشه . تصویر
نمایه کاربر
ab7672200
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 52
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲, ۸:۳۳ ق.ظ
تشکر کرده: 4 دفعه
تشکر شده: 9 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط ab7672200 »

Kismar نوشته شده:
mahdi1 نوشته شده:
mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود

اگر از سویا برای ساخت کیک استفاده میکنید باید انرا بصورت دانه خام (مثل بذر ) تهیه کنید و بایستی مثل ارد شیرینی پودر و با سرند بسیار زیز سرند و بعد تف داده بشه ....تا ارد سویا برنگ قهوهای روشن دربیاد بعد برای ساختن کیک از ان استفاده کرد... چون فراوری سویا کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و از عهده هر کسی برنمیاد و در اکثر موارد مشاهده شده زنیور ها سویا رو از داخل کیک جدا میکنن و به کف کندو ریخته میشه....یه کم هم محیط اطراف هم رطوبت داشته باشه شروع میکنه به کپک زدن....ضمنا سویا بافت کیک رو بسیار متراکم و چسبناک میکنه و این از دلایل عدم تمایل زنبوران به خوردن کیک سویاست بهتره از شیرخشک کم چرب و بهتر از همه گرده کل استفاده نمود....[/quote



اقا نادریه نکته مهم و خصوصی برای شما :
برای رفع مشکل متراکم و چسبناک بودن کیک حتما حتما از مخمر استفاده نمایید تا مشکل برطرف گردد. البته قبلش حتما مخمر رو 70-80درجه حررات بدهید

بجای استفاده از سویا از ترکیب : 50% سویا و 50% ارد نخودچی استفاده کنید تا کیک شما بسیار خوش خوراک می گردد و زنبور حسابی از اون استقبال می کنه ضمن اینکه گروه ویتامین و پروتئین بیشتری در کیک شما وجود دارد.
این دو نکته رو سال قبل از کاربر m3130 یاد گرفتم که حسابی در ساخت کیک به من کمک کرد
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

در مورد مصرف شیر خشک در خمیر باید تجدید نظر گردد :
1_شیر خشک ماده ایست زود فاسد شدنی
2_در صد کم چربی ان مشکل ایجاد میکند
3_کیفیت ان پایین است و مواد شیمیایی نگهدارنده دارد
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

ab7672200 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
mahdi1 نوشته شده:
mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود

اگر از سویا برای ساخت کیک استفاده میکنید باید انرا بصورت دانه خام (مثل بذر ) تهیه کنید و بایستی مثل ارد شیرینی پودر و با سرند بسیار زیز سرند و بعد تف داده بشه ....تا ارد سویا برنگ قهوهای روشن دربیاد بعد برای ساختن کیک از ان استفاده کرد... چون فراوری سویا کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و از عهده هر کسی برنمیاد و در اکثر موارد مشاهده شده زنیور ها سویا رو از داخل کیک جدا میکنن و به کف کندو ریخته میشه....یه کم هم محیط اطراف هم رطوبت داشته باشه شروع میکنه به کپک زدن....ضمنا سویا بافت کیک رو بسیار متراکم و چسبناک میکنه و این از دلایل عدم تمایل زنبوران به خوردن کیک سویاست بهتره از شیرخشک کم چرب و بهتر از همه گرده کل استفاده نمود....[/quote



اقا نادریه نکته مهم و خصوصی برای شما :
برای رفع مشکل متراکم و چسبناک بودن کیک حتما حتما از مخمر استفاده نمایید تا مشکل برطرف گردد. البته قبلش حتما مخمر رو 70-80درجه حررات بدهید

بجای استفاده از سویا از ترکیب : 50% سویا و 50% ارد نخودچی استفاده کنید تا کیک شما بسیار خوش خوراک می گردد و زنبور حسابی از اون استقبال می کنه ضمن اینکه گروه ویتامین و پروتئین بیشتری در کیک شما وجود دارد.
این دو نکته رو سال قبل از کاربر m3130 یاد گرفتم که حسابی در ساخت کیک به من کمک کرد

جهت اطلاع دوستان من تا حالا از سویا و مخمر در ساخت کیک استفاده نکردم و نخواهم کرد این مواردی که اقای فرجی فرمودن که همان کاربر ( ab7672200) هم هستن کاملا صحیحه این عکس فوق هم عکس کندوی من نیست یه دوستی این عکس رو گذاشته بود و من نظرم رو به ایشان در مورد سویا و بسته بندی ان گفتم.....تصاویر کلنیهای من تو سایت زیاده متونید اسقبال کندوها رو از کیک ببینید..
.....دوستان عزیز در تهیه انواع کیک نظراتی زیادی مطرحه به شما پیشنهاد میکنم در مقیاس کم از همه دستور کیک های ساخته شده توسط کابران درست کنید و به کندوهای یکسان بدید و نتجه را با هم مقایسه کنید و بهترین انرا ملاک کار خود قرار بدید...
تصویر
این نوع کیک رو زنبور عالی برمیداره هیچی دور ریز هم نداره....

تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
ab7672200 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
mahdi1 نوشته شده:
mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود

اگر از سویا برای ساخت کیک استفاده میکنید باید انرا بصورت دانه خام (مثل بذر ) تهیه کنید و بایستی مثل ارد شیرینی پودر و با سرند بسیار زیز سرند و بعد تف داده بشه ....تا ارد سویا برنگ قهوهای روشن دربیاد بعد برای ساختن کیک از ان استفاده کرد... چون فراوری سویا کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و از عهده هر کسی برنمیاد و در اکثر موارد مشاهده شده زنیور ها سویا رو از داخل کیک جدا میکنن و به کف کندو ریخته میشه....یه کم هم محیط اطراف هم رطوبت داشته باشه شروع میکنه به کپک زدن....ضمنا سویا بافت کیک رو بسیار متراکم و چسبناک میکنه و این از دلایل عدم تمایل زنبوران به خوردن کیک سویاست بهتره از شیرخشک کم چرب و بهتر از همه گرده کل استفاده نمود....[/quote



اقا نادریه نکته مهم و خصوصی برای شما :
برای رفع مشکل متراکم و چسبناک بودن کیک حتما حتما از مخمر استفاده نمایید تا مشکل برطرف گردد. البته قبلش حتما مخمر رو 70-80درجه حررات بدهید

بجای استفاده از سویا از ترکیب : 50% سویا و 50% ارد نخودچی استفاده کنید تا کیک شما بسیار خوش خوراک می گردد و زنبور حسابی از اون استقبال می کنه ضمن اینکه گروه ویتامین و پروتئین بیشتری در کیک شما وجود دارد.
این دو نکته رو سال قبل از کاربر m3130 یاد گرفتم که حسابی در ساخت کیک به من کمک کرد

جهت اطلاع دوستان من تا حالا از سویا و مخمر در ساخت کیک استفاده نکردم و نخواهم کرد این مواردی که اقای فرجی فرمودن که همان کاربر ( ab7672200) هم هستن کاملا صحیحه این عکس فوق هم عکس کندوی من نیست یه دوستی این عکس رو گذاشته بود و من نظرم رو به ایشان در مورد سویا و بسته بندی ان گفتم.....تصاویر کلنیهای من تو سایت زیاده متونید اسقبال کندوها رو از کیک ببینید..
.....دوستان عزیز در تهیه انواع کیک نظراتی زیادی مطرحه به شما پیشنهاد میکنم در مقیاس کم از همه دستور کیک های ساخته شده توسط کابران درست کنید و به کندوهای یکسان بدید و نتجه را با هم مقایسه کنید و بهترین انرا ملاک کار خود قرار بدید...
تصویر
این نوع کیک رو زنبور عالی برمیداره هیچی دور ریز هم نداره....

تصویر

شما تو این کیکتون بجز مواد اصلی از ویتامین و چیزای دیگم استفاده میکنید؟
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

فقط ویتامین .برای مثال تو 15 کیلو مواد 30 گرم پودر ویتامین ......ای. وی .پی .فور .... را در یک لیوان اب حل میکنم و میریزم تو عسل بهم میزنم تا با با هم یک نواخت بشن. سپس با مخلوط شیر خشک و پودر قند یا شکری که از قبل با دو قوطی شیر خشک کم چرب یکنواخت مخلوط شده ارام ارام به عسل اضافه میکنم تا خمیر یکنواخت و مناسبی بدست بیاد.....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط ehsanklop »

Kismar نوشته شده:
ab7672200 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
mahdi1 نوشته شده:
mohsenlfc نوشته شده:دوستان من سویا خریدم ولی نمیدونم چطوری آردش کنم که حالت پودری بشه؟ شما چطوری اینکارو انجام میدین؟
با سلام
برای تبیدیل سویا به چیزی که زنبور از ان استفاده باید از اسیاب استفاده کرد و یا از روشی که در زیر نوشته شده
در روشی که خودم استفاده می کنم اول سویا را در زودپز ریخته و برابر ان اب ریخته بعد تا در مدت حدود سی دقیقه سویا بسیا نرم شده و قابل مخلوط کردن با موادی که در نظر دارید می شود

اگر از سویا برای ساخت کیک استفاده میکنید باید انرا بصورت دانه خام (مثل بذر ) تهیه کنید و بایستی مثل ارد شیرینی پودر و با سرند بسیار زیز سرند و بعد تف داده بشه ....تا ارد سویا برنگ قهوهای روشن دربیاد بعد برای ساختن کیک از ان استفاده کرد... چون فراوری سویا کار خیلی سخت و طاقت فرسائیه و از عهده هر کسی برنمیاد و در اکثر موارد مشاهده شده زنیور ها سویا رو از داخل کیک جدا میکنن و به کف کندو ریخته میشه....یه کم هم محیط اطراف هم رطوبت داشته باشه شروع میکنه به کپک زدن....ضمنا سویا بافت کیک رو بسیار متراکم و چسبناک میکنه و این از دلایل عدم تمایل زنبوران به خوردن کیک سویاست بهتره از شیرخشک کم چرب و بهتر از همه گرده کل استفاده نمود....[/quote



اقا نادریه نکته مهم و خصوصی برای شما :
برای رفع مشکل متراکم و چسبناک بودن کیک حتما حتما از مخمر استفاده نمایید تا مشکل برطرف گردد. البته قبلش حتما مخمر رو 70-80درجه حررات بدهید

بجای استفاده از سویا از ترکیب : 50% سویا و 50% ارد نخودچی استفاده کنید تا کیک شما بسیار خوش خوراک می گردد و زنبور حسابی از اون استقبال می کنه ضمن اینکه گروه ویتامین و پروتئین بیشتری در کیک شما وجود دارد.
این دو نکته رو سال قبل از کاربر m3130 یاد گرفتم که حسابی در ساخت کیک به من کمک کرد

جهت اطلاع دوستان من تا حالا از سویا و مخمر در ساخت کیک استفاده نکردم و نخواهم کرد این مواردی که اقای فرجی فرمودن که همان کاربر ( ab7672200) هم هستن کاملا صحیحه این عکس فوق هم عکس کندوی من نیست یه دوستی این عکس رو گذاشته بود و من نظرم رو به ایشان در مورد سویا و بسته بندی ان گفتم.....تصاویر کلنیهای من تو سایت زیاده متونید اسقبال کندوها رو از کیک ببینید..
.....دوستان عزیز در تهیه انواع کیک نظراتی زیادی مطرحه به شما پیشنهاد میکنم در مقیاس کم از همه دستور کیک های ساخته شده توسط کابران درست کنید و به کندوهای یکسان بدید و نتجه را با هم مقایسه کنید و بهترین انرا ملاک کار خود قرار بدید...
تصویر
این نوع کیک رو زنبور عالی برمیداره هیچی دور ریز هم نداره....

تصویر






سلام
اقای فرجی با دو تا اکانت میان تو سایت ؟ فکر نکنم به اینصورت باشه . یادمه این دوستمون تو یه پستی گفتن از اقای فرجی ملکه خریدن ؟ یعنی خودشون از خودشون ملکه خریدن ؟؟؟؟؟؟؟
تصویر
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

طرز قرار دادن کیک گرده وخمیر شیرین
اگر این دو نوع خمیر زیاد سفت درست شود امکان سخت شدن و خشک شدن ان وجود دارد وقابل استفاده زنبور نیست واگر شل درست شود زنبور در ان غرق میشود بهترین حالتی که میشود تهیه کرد و با نایلون در اختیار زنبور قرار داد .

اینم عکس از یکی از کندو هام
تصویر

تصویر

در کندوهایی که قاب انها کمتر باشد میتوان خمیر را در کف کندو گذاشت و استقبال بیشتری صورت میگیرد.
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

mohammad123 نوشته شده:طرز قرار دادن کیک گرده وخمیر شیرین
اگر این دو نوع خمیر زیاد سفت درست شود امکان سخت شدن و خشک شدن ان وجود دارد وقابل استفاده زنبور نیست واگر شل درست شود زنبور در ان غرق میشود بهترین حالتی که میشود تهیه کرد و با نایلون در اختیار زنبور قرار داد .

اینم عکس از یکی از کندو هام
تصویر

تصویر

در کندوهایی که قاب انها کمتر باشد میتوان خمیر را در کف کندو گذاشت و استقبال بیشتری صورت میگیرد.
سلام ،در تصویر اول زنبورا چطور شربت و خمیررو میبرن؟ترکیباتشم بگید ممنون میشم؟
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

در حال حاضر ابان ماه در کندوهای و 8و9و10 قاب حجم زیاد زنبور از سوراخ لوزی شکل بالا میان و خمیر وکیک میبرن واین شربت خوری مال قبلا بوده و برای موارد ضروری گذاشتم بمونه چون اصلا از نیمه ابان ماه به بعد تو منطقه ما شربت نمیدیم واگر هم بدیم خیلی کم همراه با دارو در صورت نیاز و غلظت 2 یا 3 به یک چون رطوبت کندو را بالا میبره و حتما مریض میشن و هوا سرده اسهال و نوزما و یخ زدن شربت در شکم زنبور و......
ابخوری هم باید مناسب باشه برای لاروها
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

mohammad123 نوشته شده:طرز قرار دادن کیک گرده وخمیر شیرین
اگر این دو نوع خمیر زیاد سفت درست شود امکان سخت شدن و خشک شدن ان وجود دارد وقابل استفاده زنبور نیست واگر شل درست شود زنبور در ان غرق میشود بهترین حالتی که میشود تهیه کرد و با نایلون در اختیار زنبور قرار داد .

اینم عکس از یکی از کندو هام
تصویر

تصویر

در کندوهایی که قاب انها کمتر باشد میتوان خمیر را در کف کندو گذاشت و استقبال بیشتری صورت میگیرد.
این روکشهای کیسه ای رو خودتون دور دوزی کردین؟و دوامش چقدره؟
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

این گونی ها رو از کارگاه تهیه گونی که همه جا وجودداره میتونید تهیه کنید با دستگاه طبق اندازه براتون میسازن هر هدد 300 تومن در ضمن تجربه سالهای قبل من بهم میگه گونی بهتر از پارچه برزنت هست چون خیلی گرم تر نگه میداره دمای کندو رو و منافذ مناسبی هم داره به شرطی که شربت تعطیل بشه تا اسفند که اول اسفند ماه هم زنبورا برای شربت خوردن از گونی بالا میان و فروردین گونی رو برمیدارن بستگی به دما ی منطقه داره این روش مخصوص زنبوردارای پیشرفته هست .
پنجره ها رو با نایلون مسدود کنید مانع ورود کوران وباد سرد به کندو خواهد شد .
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

mohammad123 نوشته شده:این گونی ها رو از کارگاه تهیه گونی که همه جا وجودداره میتونید تهیه کنید با دستگاه طبق اندازه براتون میسازن هر هدد 300 تومن در ضمن تجربه سالهای قبل من بهم میگه گونی بهتر از پارچه برزنت هست چون خیلی گرم تر نگه میداره دمای کندو رو و منافذ مناسبی هم داره به شرطی که شربت تعطیل بشه تا اسفند که اول اسفند ماه هم زنبورا برای شربت خوردن از گونی بالا میان و فروردین گونی رو برمیدارن بستگی به دما ی منطقه داره این روش مخصوص زنبوردارای پیشرفته هست .
پنجره ها رو با نایلون مسدود کنید مانع ورود کوران وباد سرد به کندو خواهد شد .
یکی از زنبوردارای با سابقه ی منطقه مون نیز که قبلا"از پارچه ای که ما بهش میگیم مدخال استفاده میکرد تا اینکه یکی بهش گفت که پارچه واز این جور چیزابرای مناطق مرطوب مناسب نیست وباید از کیسه استفاده بشه. اونم رفت یه دستگاه رطوبت سنج گرفتو رطوبت دو کندو یکی با پارچه و یکی با کیسه رو تست کرد و نتیجه این شد که رطوبت کندو با روکش پارچه ای چند برابر کندو با روکش کیسه ای است. فقط مشکلی که داره زو فرسوده و تیکه تیکه میشه مخصوصا" اون قسمتهایی که بیرون کندو میمونه .روکشهای شما دو لایه است؟ و چقدر دوام داره؟واون سوراخه روی کیسه تمام سال بازه؟
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط mohammad123 »

بله گونی دولایه هست و معمولا هرسال بهار تعویض میشن هم گونی ها هم ظروف شربت خوری در ضمن دقت کنید که چوب قابها هم وقتی جرم وکثیفی گرفتن حتما هم پوکه وچوب قاب تعویض بشن اسپور بیماری های لاعلاج زنبور از همین جرمهای کدر روی چوب و قاب و کندو تولید میشن محیط بسیار مستعد برای شیوع بیماری لوک

سوراخ روی گونی اندازش بستگی به میزان جمعیت داره برای جمعیتهای زیاد 2 تا لوزی میزارن وبزرگتر
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

yones1986 نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:این گونی ها رو از کارگاه تهیه گونی که همه جا وجودداره میتونید تهیه کنید با دستگاه طبق اندازه براتون میسازن هر هدد 300 تومن در ضمن تجربه سالهای قبل من بهم میگه گونی بهتر از پارچه برزنت هست چون خیلی گرم تر نگه میداره دمای کندو رو و منافذ مناسبی هم داره به شرطی که شربت تعطیل بشه تا اسفند که اول اسفند ماه هم زنبورا برای شربت خوردن از گونی بالا میان و فروردین گونی رو برمیدارن بستگی به دما ی منطقه داره این روش مخصوص زنبوردارای پیشرفته هست .
پنجره ها رو با نایلون مسدود کنید مانع ورود کوران وباد سرد به کندو خواهد شد .
یکی از زنبوردارای با سابقه ی منطقه مون نیز که قبلا"از پارچه ای که ما بهش میگیم مدخال استفاده میکرد تا اینکه یکی بهش گفت که پارچه واز این جور چیزابرای مناطق مرطوب مناسب نیست وباید از کیسه استفاده بشه. اونم رفت یه دستگاه رطوبت سنج گرفتو رطوبت دو کندو یکی با پارچه و یکی با کیسه رو تست کرد و نتیجه این شد که رطوبت کندو با روکش پارچه ای چند برابر کندو با روکش کیسه ای است. فقط مشکلی که داره زو فرسوده و تیکه تیکه میشه مخصوصا" اون قسمتهایی که بیرون کندو میمونه .روکشهای شما دو لایه است؟ و چقدر دوام داره؟واون سوراخه روی کیسه تمام سال بازه؟

تو استان گیلان که اینهمه رطوبت هست و همیشه احساس میشه که همه جای کندو مرطوبه شما میای تمام منافظ کندو و دریچه ها رو مسدود میکنید و یک گونی دو لایه هم میگذارید زیر درب تصویر شما که میای کندو رو اینطور لاک و مهر میکنی ان هم تو یک منطقه پر باران فکر اینجاش رو کردی که رطوبت داخل کندو از کجا تخلیه میشه و یا هوا در کندو چطور جریان پیدا کنه...سال گذشته یکی از دوستان این کارو کرد نصف بیشتر قابهای کندوهاش پر از قاج و کپک شد.و جمعیت بشدت ضعیف شد..
آخرین ويرايش توسط 1 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
yones1986 نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:این گونی ها رو از کارگاه تهیه گونی که همه جا وجودداره میتونید تهیه کنید با دستگاه طبق اندازه براتون میسازن هر هدد 300 تومن در ضمن تجربه سالهای قبل من بهم میگه گونی بهتر از پارچه برزنت هست چون خیلی گرم تر نگه میداره دمای کندو رو و منافذ مناسبی هم داره به شرطی که شربت تعطیل بشه تا اسفند که اول اسفند ماه هم زنبورا برای شربت خوردن از گونی بالا میان و فروردین گونی رو برمیدارن بستگی به دما ی منطقه داره این روش مخصوص زنبوردارای پیشرفته هست .
پنجره ها رو با نایلون مسدود کنید مانع ورود کوران وباد سرد به کندو خواهد شد .
یکی از زنبوردارای با سابقه ی منطقه مون نیز که قبلا"از پارچه ای که ما بهش میگیم مدخال استفاده میکرد تا اینکه یکی بهش گفت که پارچه واز این جور چیزابرای مناطق مرطوب مناسب نیست وباید از کیسه استفاده بشه. اونم رفت یه دستگاه رطوبت سنج گرفتو رطوبت دو کندو یکی با پارچه و یکی با کیسه رو تست کرد و نتیجه این شد که رطوبت کندو با روکش پارچه ای چند برابر کندو با روکش کیسه ای است. فقط مشکلی که داره زو فرسوده و تیکه تیکه میشه مخصوصا" اون قسمتهایی که بیرون کندو میمونه .روکشهای شما دو لایه است؟ و چقدر دوام داره؟واون سوراخه روی کیسه تمام سال بازه؟

تو استان گیلان که اینهمه رطوبت هست و همیشه احساس میشه که همه جای کندو مرطوبه شما میای تمام منافظ کندو و دریچه ها رو مسدود میکنید و یک گونی دو لایه هم میگذلرید زیر درب تصویر شما که میای کندو رو اینطور لاک و مهر میکنی ان هم تو یک منطقه پر باران فکر اینجاش رو کردی که رطوبت داخل کندو از کجا تخلیه میشه و یا هوا در کندو چطور جریان پیدا کنه...

کیسه که خودش رطوبتو از خودش خارج میکنه ،میمونه درب کندو که باید سوراخ توری دارش باز باشه.تو خود کندو معمولازنبور تو پاییز میاد هوا کشهایی که در بد نه ی کندو(ارتفاع کندو) وجود داره با بره موم مسدود میکنه پس عملا"تو پاییز و زمستون کارایی نداره.
اینجا بود که یکی از زنبوردار منطقه مون اومد کف کندو رو دو تا سوراخ تهویه گذاشت یعنی دو طرف دریچه در کف کندو، که زنبورا دیگه تو پاییز و زمستون اونو مسدود نمیکنند.اینم بگم که کندوی کف باز اصلا" اینجا خوب جواب نمیده چون یکی استفاده کرد و میگفت تخمریزی ملکه بشدت افت میکنه و همشو جمع کرد.
آخرین ويرايش توسط 1 on yones1986, ويرايش شده در 0.
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

تعجب میکنم این حرف رو میزنید .. ابو هوای استان گیلان و مازندران شباهت زیادی با کشور المان داره انجا بیشتر از 95% کندوهاشون کف باز هستن..
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:تعجب میکنم این حرف رو میزنید .. ابو هوای استان گیلان و مازندران شباهت زیادی با کشور المان داره انجا بیشتر از 95% کندوهاشون کف باز هستن..

شاید یه دلیلش اینه که منطقه ی ما نسبت به شرق گیلان و مازندران (آلمانو نمیدونم)خیلی سردتره و حتی برف بیشتری هم میاد.حالا مخلوط سرما و رطوبت حساب کن چی میشه.واقعا"سرما با رطوبت تا استخون ادمم کار میکنه. تصویرمثال ملموسشم اینکه که بعضی از دوستان که در ار تفاعات گیلان زندگی میکنندکه هر سال حداقل 1تا2متر برفو دارن وقتی به مناطق جلگه ای میان این سرما براشون آزار دهنده است.
یکی از مزایای استفاده از کندوی کف باز اینکه که هوا توش خوب جریان داره ورطوبت حاصل از تنفسو زنبورام ازش خارج میشه حال تو این مناطق حساب کن که از کف کندو هوا با رطوبت بالای 90%وارد کندو بشه .البته این نظر خودمه. تصویر
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

yones1986 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:تعجب میکنم این حرف رو میزنید .. ابو هوای استان گیلان و مازندران شباهت زیادی با کشور المان داره انجا بیشتر از 95% کندوهاشون کف باز هستن..

شاید یه دلیلش اینه که منطقه ی ما نسبت به شرق گیلان و مازندران (آلمانو نمیدونم)خیلی سردتره و حتی برف بیشتری هم میاد.حالا مخلوط سرما و رطوبت حساب کن چی میشه.واقعا"سرما با رطوبت تا استخون ادمم کار میکنه. تصویرمثال ملموسشم اینکه که بعضی از دوستان که در ار تفاعات گیلان زندگی میکنندکه هر سال حداقل 1تا2متر برفو دارن وقتی به مناطق جلگه ای میان این سرما براشون آزار دهنده است.
یکی از مزایای استفاده از کندوی کف باز اینکه که هوا توش خوب جریان داره ورطوبت حاصل از تنفسو زنبورام ازش خارج میشه حال تو این مناطق حساب کن که از کف کندو هوا با رطوبت بالای 90%وارد کندو بشه .البته این نظر خودمه. تصویر

امسال بیش از 50% از کندوهای من تبدیل به کف توری شدن و سال اینده سعی میکنم تمام شان رو کف توری کنم بهترین زنبورهای من در این کندوها هستن. این عکس در تاریخ 93.8.25 گرفته شده سر کندو برداری 9 قاب تو کندو میجوشه که تو این موقع از سال تو این وقت سال در منطقه سد سیر ما عالیه..

تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
yones1986 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:تعجب میکنم این حرف رو میزنید .. ابو هوای استان گیلان و مازندران شباهت زیادی با کشور المان داره انجا بیشتر از 95% کندوهاشون کف باز هستن..

شاید یه دلیلش اینه که منطقه ی ما نسبت به شرق گیلان و مازندران (آلمانو نمیدونم)خیلی سردتره و حتی برف بیشتری هم میاد.حالا مخلوط سرما و رطوبت حساب کن چی میشه.واقعا"سرما با رطوبت تا استخون ادمم کار میکنه. تصویرمثال ملموسشم اینکه که بعضی از دوستان که در ار تفاعات گیلان زندگی میکنندکه هر سال حداقل 1تا2متر برفو دارن وقتی به مناطق جلگه ای میان این سرما براشون آزار دهنده است.
یکی از مزایای استفاده از کندوی کف باز اینکه که هوا توش خوب جریان داره ورطوبت حاصل از تنفسو زنبورام ازش خارج میشه حال تو این مناطق حساب کن که از کف کندو هوا با رطوبت بالای 90%وارد کندو بشه .البته این نظر خودمه. تصویر

امسال بیش از 50% از کندوهای من تبدیل به کف توری شدن و سال اینده سعی میکنم تمام شان رو کف توری کنم بهترین زنبورهای من در این کندوها هستن. این عکس در تاریخ 93.8.25 گرفته شده سر کندو برداری 9 قاب تو کندو میجوشه که تو این موقع از سال تو این وقت سال در منطقه سد سیر ما عالیه..

تصویر
یعنی جدای از مدیریت زنبورستان شما عامل اصلی قوی بودن کندو هاتونو تو کندوهای کف باز میبینید؟یعنی تهویه ی هوا اینقدر تاثیر داره؟کندوهای معمولیتون در شرایط مساوی جمعیتشون به اندازه ی کندوهای کف باز نیستند؟
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط Kismar »

کندوهای کف باز جمعیت بهتری دارن زنبور در کندوی کف باز زودتر بیدار میشه ملکه در اسفند ماه زودتر تخم ریزی رو شروع میکنه و در پاییز دیرتر تخم ریزی قطع میشه و بمراتب تردد بهتری نسبت به کندوهای معمولی دارن..من حتی این ازمایش رو در مقیاس بزرگتر رو خودم انجام دادم..برای یک بار هم که شده روی خودتان تست کنید و خوتان را جای زنبورها در ان شرایط کندوی کف باز و معمولی قرار دهید..
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: روش تهیه کیک گرده مصنوعی زنبور عسل

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
mahdi13635 نوشته شده:دوستان اگه لطف کنن یه راهنمایی جامع در مورد سوال های زیر بکنن که بعضی از ابهامات برطرف بشه.

منظور از شیر خشک کم چرب چربی زیر چند درصد هستش؟
بعضی از پستها به تف دادن آرد لوبیای سویا اشاره شده وبعضی به عدم تف دادن.حالا کدومش درسته؟
زرده تخم مرغ رو باید پخت و خشک کرد یا خام خشک کرد یا تازه به کیک اضافه کرد؟
به جای مخمر آبجو میشه از مخمر نانوایی هم استفاده کرد و مقدار آن باید کمتر از مقدار مخمر آبجو باشه یا برابر؟(منظور یک قسمت از 4 قسمت فرمول معروف)

شیر خشک نوزاد.... کم چرب از داروخانه ها تهیه کنید

....بهترین ماده برای کیک فقط گرده گل میباشد... 1 کیلو گرده گل الان 35 تا 40 تومن در میاد که با 10 کیلو پودر شکر با ویتامین و 3 کیلو عسل میشه بهترین کیک گرده...
.



تصویر[/
این تصویر از یک کلنی نژاد کارنیکا که در مورخه 93.6.24 گرفته شده ....استقبال زنبوران از کیک گرده را 5 دقیقه بعد از دادن کیک شاهده میکنید......
قابهای1 و 4 و 9
عسل و گرده است و باقی تخم ریزی ملکه است..

سمت راست کیک گرده است و سمت چپ کیک شیر خشک

تصویر

اگه از شیر خشک شماره ی 2 و3 استفاده بشه ایرادی داره؟و قیمت یه قوطی شیر خشک الان تقریبا" چنده؟
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان