سلام دوستان. خیلی از عکسایی هست که ما تو سایت های مختلف به خصوص سایت های خارجی میبینیم که برامون سوالات زیادی رو از دلایل انجان یه سری کار های زنبور دارای دیگه پیش میاره.
فکر کنم تاپیکی در این رابیطه نیاز بود تا هر کسی سوالی براش پیش اومده مطرح کنه و دوستان نظراتشون رو بیان کنن.
امیدوارم این تاپیک بتونه سوالات زیادی که برای ما پیش میاد به خصوص از اتفاقات خاص و تجهیزات جدید و روش های جدید رو جواب بده.
با تشکر از همه دوستان عزیز.
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
این عکس رو من تا بحال تو زنبورستان خودم مشاهده نکردم.
چرا باید تو قابی دو تا شاخون باشه و حتی یه تخم دیگه نباشه. احتمال اینکه فرض کنیم ملکه دو تا تخم گذاشته و از بین رفته باشه زیاد عجیه ...
ایا دلیلی دوستان میدونن؟
یا امام رضا
چرا باید تو قابی دو تا شاخون باشه و حتی یه تخم دیگه نباشه. احتمال اینکه فرض کنیم ملکه دو تا تخم گذاشته و از بین رفته باشه زیاد عجیه ...
ایا دلیلی دوستان میدونن؟
شاید تخم روزه داره. پس جوردیگه ای نمیتونه باشه. شایدم شاخون روی انبار زده شده .
ایا دلیلی دوستان میدونن؟
سلام دوست عزیز. این شکل زمانی رخ میدهد که ملکه بد جفت میخورد.بعد زنبورا شاخون میزنند و ملکه را مجبور میکنند تا در شاخون تخم بذاره و بعد ملکه رو میکشند.
ایا دلیلی دوستان میدونن؟
سلام دوست عزیز. این شکل زمانی رخ میدهد که ملکه بد جفت میخورد.بعد زنبورا شاخون میزنند و ملکه را مجبور میکنند تا در شاخون تخم بذاره و بعد ملکه رو میکشند.
ممنون میشم معنای بد جفت خوردن از نطر شما رو بدونم.منظور شما چیه از بد جفت خوردن.
ممنون میشم دوستان اگه در مورد عکسا نظری دارن بیان کنن
یا امام رضا
حقیقتش من عکس های مختلفی رو در طی سالین زیادی جمع کردم و نمیدونم منبع اونها کدوم سایت هستن. خیلی از این ها از سایت هایی هستن که الان دیگه تغییر ماهیت دادن و این عکس ها توشون نیست ولی اگه عکسی منبع داشت حتما ارجاع میدم خدمتتون.
در مورد عکس اخر احتمال پودر شکر خالص رو رد میکنم چون زنبور رو من خیلی ازمایش کردم ولی هیچ وقت پودر شکر رو جمع نکرد.حالا با انتی بیوتیک که بیشتر شک دارم!!!
یا امام رضا
در مورد پاشیدن اب به کندو به نظر من برای این باشه که هوا وقتی خیلی گرم باشه این کار کمک میکنه به خنک شدن داخل کندو شاید دلیل دیگری هم داشته باشه که خود من هم انجام میدم اون هم موقعی که کندوی دوطبقه رو بازدید میکنم زنبورها دور کندو وبالای اون زیاد جمع میشن وشلوغ میکنن و اگر طبقه رو جاش قرار بدم تعداد زیادی از زنبورا تلف میشن با اسپری اب روی اونها میپاشم سریع به داخل کندو میرن بعد طبقه رو جاش قرار میدم
باسلام
این عکس مربوط به درپوش کندو است که داخل آن سبوس ریخته شده و زمانی که گرده نیست از آن استفاده میکنند
که من هم در پاییز اگر گرده وجود نداشده باشد این کار را انجام میدهم.