با سلام .
دوستان یه خواهشی داشتم ازتون اگه امکانش هست هر یک از دوستان در صورت امکان یه عکس از زنبورستانش محلی که کندوهاش قرار دارن رو تو این بخش قرار بده . فکر می کنم جالب باشه .
با سلام .
من خودم که 3 تا کندو بیشتر ندارم ولی یه عکس از محلی که هستن میگیرم و میزارم تو سایت امیدوارم دوستان دیگه هم یه زحمتی بکشن و این کارو انجام بدن ممنون میشم .
با سلام خدمت دوستان.
امروز با عموم رفتم واسه بازدید کندوهاش و عسل برداری یه ذره کمکش کنم ، یه عکسم گرفتم واسه تو سایت .
جهت اطلاع دوستان از این 70 تا کندو 1 تن عسل برداشت کرده. کندوها هم اکثرا 10 شان هستش واسم خیلی جالب بود این همه عسل با این جمعیت کندو .
فکر میکنم تولید عسل زیاد به جمعیت بستگی نداره مهم تر از همه مدیریت کندوهاست . نژاد زنبورا هم خیلی مهمه نه ؟
با سلام .
اقا سامان گفته بود که عسل تولید شده به نژاد زنبورا مدیریت خود نفر و جمعیت کندو و منطقه از نظر پوشش گیاهی بستگی داره .
از این 4 مورد جمعیت کندوهام نسیت به کندوهای تو عکس خیلی وضعیت بهتری داره از نظر منطقه هم بهتره ولی مدیریت زنبورا چون تازه کارم شاید مشکل اصلی من باشه ولی به نظر خودم مشکل اصلی نژاد زنبورام هستش .
manoto_mr نوشته شده:با سلام .
اقا سامان گفته بود که عسل تولید شده به نژاد زنبورا مدیریت خود نفر و جمعیت کندو و منطقه از نظر پوشش گیاهی بستگی داره .
از این 4 مورد جمعیت کندوهام نسیت به کندوهای تو عکس خیلی وضعیت بهتری داره از نظر منطقه هم بهتره ولی مدیریت زنبورا چون تازه کارم شاید مشکل اصلی من باشه ولی به نظر خودم مشکل اصلی نژاد زنبورام هستش .
خوب اگه مطمئنی که اونا کندوها رو تغذیه نکرده اند و برداشت شون مربوط به نژادشون هست ملکه ها تون رو با نژاد اونا جایگزین کنید
saman نوشته شده:سلام
آقا مرتضی مطمنی که عموت یواشکی زنبوراشو تغذیه نکرده.اخه برای70تا کندو اونم به اون ظاهر زنبورستان یک تن خیلی زياده
با سلام .
اینجوری که شما میگین کم کم دارم شک میکنم نمیدونم بخدا شایدم به قول اقا سامان یواشکی تغذیه کرده . ولی عموم تهنها کسی بود که همیشه میگفت زنبوراتو تغذیه نکنی .
saman نوشته شده:سلام
آقا مرتضی مطمنی که عموت یواشکی زنبوراشو تغذیه نکرده.اخه برای70تا کندو اونم به اون ظاهر زنبورستان یک تن خیلی زياده
با سلام .
اینجوری که شما میگین کم کم دارم شک میکنم نمیدونم بخدا شایدم به قول اقا سامان یواشکی تغذیه کرده . ولی عموم تهنها کسی بود که همیشه میگفت زنبوراتو تغذیه نکنی .
سلام
من فکر نمیکنم تغذیه شده باشن . مقدار ذکر شده کندویی حدود 14 کیلو هست . که برای یه کندوی 10 قاب چندان غیر معمول نیست . به شرطی که شهد به مقدار زیاد موجود باشه و زنبورها هم 10 قاب و کاملا فشرده باشن
ehsanklop نوشته شده:سلام
من تو این مطلب یه پست گذاشتم . اما الان پاک شده . کسی علتشو میدونه؟
با سلام .
آقا احسان عزیز دیروزم همین جوری شد اقا سامان یه پست گذاشتن منم جواب دادم عصر دیدم دو تاش پاک شده . بعد دوباره حرف اقا سامانو تکرار کردم و خودم جوابشو دوباره دادم . نمیدونم مشکل چی بوده .
سلام آقا احسان
با این حساب که شما میفرمایید ایشون از هرکندو 7کادر کامل عسل برداشت کردن حالا حتما دو کادری هم برای زمستان گذرانی خودشون گذاشتن. چون من کندوی طبق داری به اون صورت تو عکس زنبورستانشون ندیدم. این معناش اینه که همه عوامل در سطح فوق العاد عالی بودن و به همین دلیل 1تن تو 70تا زنبور بی طبق برام جای سوال بود.
saman نوشته شده:سلام آقا احسان
با این حساب که شما میفرمایید ایشون از هرکندو 7کادر کامل عسل برداشت کردن حالا حتما دو کادری هم برای زمستان گذرانی خودشون گذاشتن. چون من کندوی طبق داری به اون صورت تو عکس زنبورستانشون ندیدم. این معناش اینه که همه عوامل در سطح فوق العاد عالی بودن و به همین دلیل 1تن تو 70تا زنبور بی طبق برام جای سوال بود.
با سلام .
اقا سامان عزیز اصلا هیچ کدوم از کندوهاش طبق نخورده . البته کلا 85 تا کندوست ولی 15 تا بچه کندویی هستند که همین امسال گرفته شده و من اونا رو واسه برداشت عسل اصلا حساب نکردم چون تقریبا جمعیتش 5 - 7 قاب هستن .
فقط مدیر سایت اقای جهانی می تونند این کار رو بکنند حتما قوانین سایت رو رعایت نکردین یا مطلبتون با این تالار نمی خونده که پاک کرده اند.
با سلام درسته به علت رعايت نكردن قوانين پاك شده الان هم ببينين دوستان عزيز مبحث مربوط به تصاويركندو هستش اما بحث به كجا كشيده. چاره كار در چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مدیر سایت اقای جهانی می تونند این کار رو بکنند حتما قوانین سایت رو رعایت نکردین یا مطلبتون با این تالار نمی خونده که پاک کرده اند.
با سلام درسته به علت رعايت نكردن قوانين پاك شده الان هم ببينين دوستان عزيز مبحث مربوط به تصاويركندو هستش اما بحث به كجا كشيده. چاره كار در چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با درخواست یکی از دوستان عزیز من روز شنبه یکسری عکس از زنبورستانم را جهت رویت عزیزان در این قسمت میگذارم عکس فوق مربوط به منطقه ییلاقی کجور در چالوس و نوشهر میباشد با آب و هوای بسیار مطبوع و گلهای فراوان و امسال با شهد بسار غنی و مرغوب امیدوارم مورد پسند دوستان قرار بگیرد.
saman نوشته شده:سلام آقا احسان
با سلام .
اقا سامان عزیز اصلا هیچ کدوم از کندوهاش طبق نخورده . البته کلا 85 تا کندوست ولی 15 تا بچه کندویی هستند که همین امسال گرفته شده و من اونا رو واسه برداشت عسل اصلا حساب نکردم چون تقریبا جمعیتش 5 - 7 قاب هستن .
سلام
تو منطقه فقط همین یه زنبورستان هست یا زنبورستان دیگه ای هم اون اطراف هست ؟ (تا فاصله 2-3 کیلومتری) ؟