دوستان نظرتونو در مورد این مطلب میخوام
شهری هست ب نام اسفراین (شاید بشناسید و اکثر زنبوردار ها هم همین کارو میکنن) خیلی زنبوردار داره و همشون هم کم کم 1000 تا کلنی رو دارن
تولید و فروش عسلشون هم به این شکله
از کارخونه شکر میگیرن مثلا کیلویی 5000 تومن ک برای 100 کندو 5 تن استفاده میشه
بعد عسل رو در ابعاد زیاد برداشت میکنن تقریبا 2-3 تن از 100 تا در یک دوره
بعد این عسلو ب کارخونجات های مربوطه میدن ک اونا 5300 میخرن
من هم میخوام همین کارو بکنم
3 بار شکر میگیری 15 میلیون
برداشت تو 3 دوره میشه تقریبا 9 تن که قیمت کارخونش میشه 48 میلیون
از این 48 میلیون 15 میلیونش میره واسه شکر که میمونه 33 میلیون
یعنی ماهی 2750000
البته این قیمت ها مال قبل گرونی بود
الان قیمت شکر کارخونه 1600 شده و عسل رو خبر ندارم
------------
این روش مزیت های خودشو داره
1_ سروکله نزدن با مشتری
2_گرفتن پول نقد و فروش سریع
3_نیازی به جای مخصوص ک همیشه نیاز زنبوردار ها بوده نیست(هرجایی میشه نگه داشت)
4_داشتن زنبورستان بسیار قوی
5_کم کردن کوچ ها وهمچنین هزینه سوخت هزینه ماشین دزدیده شدن ووو
فعلا در همین حد بسه

ممنون میشم نظرتون رو درباره ی این روش بگید






. فقط باید یه برنامه ریزی مرتب داشته باشی . به محض قطع کردن تغذیه پوکه بذاری . حدود 3 روز بعد پوکه رو پر از عسل میکنن . اگه 2 پوکه باشه یه هفته بعد . در هر حال اگه مثل من پوکه خالی رو علامت بزنی میتونی همزمان هم عسل خالص برداشت کنی هم عسل تغذیه شده ( اب شکر غلیظ شده ). که فاقد ارزش غذایی هست . من معمولا اونو برداشت نمیکنم و به عنوان تغذیه خود زنبورا نگه میدارم
